Altyapıyı yakın takibe aldı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira Samandıra'da tam mesai yapıyor. Yardımcıları ile beraber sabah tesislere giren Portekizli çalıştırıcı akşamın geç saatlerine kadar sarı-lacivertli takım için kafa yoruyor. Tüm gün rakipler ve oyun taktikleri üzerinde çalışılıyor. Performansı düşük futbolcular için özel çalışma hazırlanıyor.

Altyapıyı yakın takibe aldı

Pereira, "Fenerbahçe'nin geleceği garanti altında' demiş ve "Altyapıdaki oyunculara A Takım'ın kapısı her zaman açık' diyerek genç oyunculara umut aşılamıştı. 

Sezon içerisinde altyapıyı yakından takip ediyor ve altyapı antrenörleriyle sürekli istişare halinde bulunuyor. 

Gençlere önem veren, oyuncularla yakından ilgilenen Portekizli teknik adam, altyapı takımlarının performans bilgilerini de yakın takibe alıyor.

Pereira'nın kadroya altyapıdan oyuncuları dahil etmesi genç oyuncuları hem hırslandırdı hem umutlandırdı. 

Altyapı Koordinatörü Müjdat Yetkiner ile uyumlu bir şekilde çalışan Pereira, altyapıda öne çıkan oyuncuları A Takım idmanlarına katarak hem genç oyuncuların motivasyonunu arttırıyor hem de altyapıda yapılan çalışmalara değer katıyor. 

Portekizli teknik adam, A Takım ile idmana çıkan Ramazan Civelek'in ardından Yetkiner'in tavsiyesiyle 17 yaşındaki stoper Merih Demiral'ı da geçen hafta A Takımla idmana çıkardı. 

U19 Takımı'nda forma giyen genç oyuncunun performansından memnun kalan Pereira, bundan sonra da genç oyuncuları zaman zaman A Takımla idmanlara çıkaracak. 
<< Önceki Haber Altyapıyı yakın takibe aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER