American Express İstanbul Challenger Turnuvası'nın tanıtım toplantısı yapıldı

American Express İstanbul Challenger Turnuvası'nın tanıtım toplantısı yapıldı

Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü'nün 66 yıllık 'American Express İstanbul Challenger Turnuvası'nın tanıtım toplantısı İstanbul'da yapıldı.

12 - 20 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan turnuvanın tanıtım toplantısına, milli sporcu Marsel İlhan, Ukraynalı sporcu Sergiy Stakhovsky, Garanti Ödeme Sistemleri Marka ve Pazar Ortaklıkları Genel Müdür Yardımcısı Cem Dal ve TED Spor Kulübü yöneticisi Işık Tok katıldı.

Turnuvanın konaklama sponsoru olan Steigenberger Hotel Istanbul Maslak'ta yapılan toplantıda bir konuşma yapan Marsel İlhan, "Güzel bir turnuva. Bu sene 68. kez yapılıyor. Böyle bir organizasyon yapmak kolay değil. Tüm sponsorlara teşekkür ediyorum. Sergiy zaten 1 numara. Onunla ancak finalde oynayabilirim. Hedefim şu anda ilk turu geçmek. Sonra üst sıraları görmek istiyorum." diye konuştu.

Dünya sıralamasında 60. olan Ukraynalı Sergiy ise yaptığı açıklamada "Güzel bir turnuva olacak. Buraya katıldığım için çok mutluyum. Rakiplerimi henüz tanımıyorum. Her turu geçtiğimde ona göre hareket ediyor, konsantre oluyor ve değerlendirme yapıyorum." dedi.

12 Eylül Cumartesi günü eleme maçlarıyla başlayan American Express İstanbul Challenger, 20 Eylül Pazar günü oynanacak tekler finaliyle sona erecek.
CİHAN
<< Önceki Haber American Express İstanbul Challenger Turnuvası'nın tanıtım... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER