Ana-oğul birlikte sınava girdi


İZMİR (CİHAN)- İzmir'de bir devlet kurumunda çalışan anne Selda Sivrioğlu(47) ile lise son sınıf öğrencisi oğlu Can(18), birlikte YGS sınavına girdi.

Oğluna moral vermek için sınavlara hazırlanan Sivrioğlu, 1993 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümünü bitirdi. Günler öncesinden sınavlara hazırlanan ana oğul, hedef olarak ise iletişim fakültesinde karar kıldı. Oğluyla birlikte ders çalışmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Selda Sivrioğlu, "Oğlumla aynı sınav heyecanını yaşamak çok heyecanlı ve güzeldi. Sınav stresimiz hiç olmadı. Aynı duyguları oğlum da yaşadı. Sınava birlikte hazırlandık. Çok mutlu oldum. İnşallah birlikte okuma imkanı buluruz." dedi.

Annesiyle birlikte sınava girmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Can ise "Annem bana moral vermek ve ikinci bir üniversite daha bitirmek için sınavlara girdi. İkimiz de iletişim fakültesi istiyoruz. Annemle birlikte okumak bana büyük keyif verecek." diye konuştu.

Anne Selda Sivrioğlu, Narlıdere Kılıçaslan Ortaokulu'nda, Küçükyalı Kız Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri Bölümü son sınıf öğrencisi Can da Buca Şirinyer Meskure Şamlı Ortaokulu'nda sınava girdi. CİHAN
<< Önceki Haber Ana-oğul birlikte sınava girdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER