[ANALİZ] Erdoğan'a yaranmak için bunu da yaptı!

Okuma Süresi 2 dkYayınlanma Salı, Ağustos 6 2019
Hukuk ihlallerine karşı sessiz kalan Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu bugün ekonomi üzerine bir makale yayımladı. Krizle boğuşan Türkiye'de ekonomi yazmaya kalkan Feyzioğlu "kriz" kelimesini ise hiç kullanmadı.

SAMANYOLUHABER | ANALİZ- Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu herkesi şaşırtmaya devam ediyor. YouTube'da havadan sudan gündemleri değerlendirdiği videolardan sonra şimdi de ekonomiye el attı. 

Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek’in “Hukuk siyasetçinin köpeğidir.” sözlerini rastgele söylemediğini teyit eden onlarca hukuk ihlali bir güne sığarken tek kelime etmeyen TBB Başkanı Feyzioğlu bugün ekonomi üzerine inciler sıraladı. 

İHRACAT ARTIYOR MU, ARTMIYOR MU?

Odatv’de “Ekonomide en etkili olacak tedbir budur” başlıklı makale ile hükümete kendince yol gösteren Feyzioğlu’nun makalede hiç “kriz” kelimesini kullanmaması dikkatten kaçmadı. 

“İhracat artıyor. İyi. Çünkü TL'nin değeri dolar karşısında düştüğü için Türk mallarının rekabet gücü artıyor.” diyen Feyzioğlu, üretmediğimiz için krize girdiğimizi ispat etmeye çalışıyor. 

Ancak sanayicinin elektrik ve doğalgaz zamları altında nasıl ezildiğine hiç temas etmiyor.  

Feyzioğlu ekonomiden anlamadığını yine kendisi ele veriyor. Başlangıçta “iyi” dediği ihracat artışının TL’nin dolar karşısında değer ile mukayese edildiğinde reel olmadığını söyleyen de kendisi.

Erdoğan'ın 10 Mayıs 2014'te "Edepsizlik ediyorsun." dediği Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu (sağda) artık Erdoğan'ı coşku ile alkışlıyor. Aralarından su sızmıyor.

FAİZ İNDİRİMİNE DE

Bu haberler de ilginizi çekebilir