[ANALİZ] Gladio’nun iki numarası ile aynı gemide
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Perşembe, Ağustos 8 2019
Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) ile Milliyetçi Hareket Partisi'nin aynı gemide olduğunu söyledi: "Birlikte olmalı değil. Birlikteyiz zaten.” Perinçek'e göre ulusalcı Oda TV, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne karşı psikolojik harekât yürütüyor ve kendilerine Akit TV, Oda TV'den daha fazla destek veriyor.
SAMANYOLUHABER | ANALİZ- Ergenekon davasında tutuklu olarak yargılanırken mahkeme salonunda “Gladionun bir numurası Abdullah Gül, iki numarası Recep Tayyip Erdoğan.” diye haykıran Doğu Perinçek bugün Erdoğan ile aynı gemide yolculuğuna devam ediyor.
Oda Tv’nin YouTube kanalına verdiği görüntülü mülakatta Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek’e ilk olarak 180 derecelik dönüşün sırrı soruldu.
PERİNÇEK: BİRLİKTEYİZ ZATEN!
“2014’te ‘Gladionun bir numarası Abdullah Gül, iki numarası Recep Tayyip Erdoğan’ diyorsunuz. Şimdi diyorsunuz ki Türkiye gemisinde Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli ve Vatan Partisi birlikte olmalı. Sizce Gladio’nun iki numarası ile Vatan Partisi aynı gemide olabilir mi?” sorusuna Perinçek, “Olmalı değil. Birlikteyiz zaten.” diye cevap verdi.
Perinçek daha sonra sarf ettiği sözlerle Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın kendileri ile niçin ittifak kurduğunu da itiraf etmiş oldu.
“2014’ten sonra Türkiye değişti. Tayyip Erdoğan PKK’nın üzerine yürüdü. Tayyip Erdoğan Fe.ö’nun üzerine üzerine yürüdü. Tayyip Erdoğan Rusya dostu oldu. Gladio, Rusya dostu olur mu? Amerika ile mücadele ediyor. İran dostu oldu.Çin dostu oldu.” diyen Perinçek, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun hükümet adına iki gün evvel açıkladığı Asya açılımı kararını “stratejik” diye niteledi.
“VATAN PARTİSİ GÜNCEL DURUMA GÖRE MEVZİLENİR”
Perinçek, “Şimdi 2019’dayız. Dolayısıyla Vatan Partisi güncel duruma göre mevzileniyor. Türkiye’nin önündeki sorunlara bakıyor, saflaşmaya bakıyor. Biz dostlarımızı ve düşmanlarımızı kendi keyfimize göre seçmiyoruz. Tayyip Erdoğan Amerika’ya direniyor. O zaman siz seçin safınızı.” ifadelerini kulla
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Enkaza ulaşıldı, kurtulan yok: Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyan uçak Haymana civarında düştü!2.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş3.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!4.Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamikaze dron saldırısı yapıldı!5.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!
6.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!7.Daltonlar çetesine bir soruşturma daha: Mahkeme salonunda jandarmaya saldırmışlardı!8.Uyuşturucu Soruşturması: Emrullah Erdinç serbet9.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!10.İşte 2026'nın asgari ücret rakamı!

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







