Anasınıfı öğrencilerinden bilim şenliği


Zonguldak'ta Fatih Okulları Anasınıfı öğrencilerinin bilim şenliği gösterisi ve ilkokul öğrencilerinin Zenginleştirilmiş Eğitim Modeli (ZEMOD) tanıtım standı yoğun ilgi gördü.

Esas67 AVM'de gerçekleştirilen programda küçüklerin bir birinden ilginç gösterisi, büyüklerin beğenisini kazandı. Ana sınıfı öğrencileri ise öğrendikleri bilimsel deneyleri büyüklerine sergileme imkanı buldu. Öte yandan ilk okul öğrencileri, Zenginleştirilmiş Eğitim Modeli ile ilkokullardaki öğrenci gelişimlerini artırmaya yönelik yaptığı çalışmaları vatandaşlara tanıttı. Stantta öğrenciler çeşitli bilimsel deneyler, zeka oyunları ve çeşitli buluşların sunumunu yaptı.

Bu çalışmanın öğrencilere başarabilme duygusu kazandırdığını belirten Okul Müdürü Mehmet Sarısoy, şunları kaydetti: "Bu gösteri ana sınııf öğrencilerimizin öz güveni ve başarabilme duygularını geliştirmeye yönelik hazırlandı. Öğrencilerimiz farklılıkları büyüklerine sunmaktan büyük keyif aldılar. Çocuklara eğitim gelişimleri adına bunun büyük bir kazanım olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca Fatih Okulları olarak uyguladığımız ZEMOD ile öğrencilerin bilişsel, duyusal ve psikomotor açıdan gelişimlerinini artırmak ve öğrenciye kendisini keşfettirebilme yetisi kazandıran eğitim modellerini sunuyor. Bunları velilere tanıtmış oldular. Burada emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum."

Bilim şenliğini gezen veliler de öğrencilerin hazırladığı standı çok beğendiklerini vurguladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Anasınıfı öğrencilerinden bilim şenliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER