Andreas Beck kaleleri şaşırdı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Eylül 17 2015
Beşiktaş'ın Rus asıllı Alman futbolcusu Andreas Beck, yarın Arnavutluk ekibi Skenderbeu ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi maçı için atıtğı tweet'le sosyal medyayı salladı.

Andreas Beck, kişisel Twitter hesabından attığı tweet'te UEFA avrupa ligi'ndeki Skenderbeu-Beşiktaş maçının duyurusunun yer aldığı bir görseli paylaşırken, üstüne Türkçe olarak, "Beşiktaş ile ilk şampiyonlar ligi maçı. Bunun için çok heyecanlıyım" diye yazdı.
Beck, bu mesajın yanına "Beşiktaş'ın maçı var", "Beşiktaş" ve UEFA Avrupa Ligi kelimelerinin İngilizce baş harflerinden oluşan UEL ifadelerini yazdı.
Andreas Beck'in ligleri karıştırdığı Türkçe mesajı kendisinin mi ya da bir Türk arkadaşının yazdığı bilinmiyor.
OLAY TWEET'İ SİLİP YENİSİNİ YAZDI
Alman futbolcu daha sonra bu tweet'ini silip, "Beşiktaş ile çıkacağım ilk Avrupa Kupası maçı için çok heyecanlıyım #Besiktas #europaleague #BlackEagles" diye değiştirdi. Beck tweet'e maçın oynanacağı stadın fotoğrafını da ekledi.


</
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Dikkat çeken paylaşımın ardından yandaş Zihni Çakır da gözaltına alındı2.Zorunlu askerlikte yeni dönem!3.Hani çelik kubbe vardı? Balıkesir'e İHA 10 gün önce düşmüş köylüler olmasa kimsenin haberi yok4.Sadettin Saran adliyeden adli tıpa sevkedildi!5.Varmı böyle maaşı olan? Elon Musk’a 100 milyar dolar için onay
6.Varan 3: Bu kez Rus İHA'sı Balıkesir'de ortaya çıktı7.13 Milyon emekli dipte: Ekonomik kriz en çok onları vurdu8.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişele daha ‘yakalama’ kararı9.Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıplak arama iddiası10.Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER






