Ankara'da bir okulun sandık numaraları iki okulun sandık numaraları ile çakıştı


Ankara'da bir okulda bulunan sandık numaraları, başka iki okulda bulunan sandık numaraları ile çakıştı. Sandık sorumluları, YSK'dan kendilerine gelen bilginin bu şekilde olduğunu savundu.

Ankara'da Çankaya ilçesinde bulunan Mimar Sinan Ortaokulu'nda YSK'nın açıkladığı listeye göre sandık numaraları 3296'dan başlıyordu ve okulda 7 sandık bulunuyordu. Ancak bugün okulda 22 sandıkta oy kullanma işlemi yapıldı. 22 sandığın sandık numaraları değiştirilerek 1097 - 1116 arasında olacak şekilde sıralandı.

Ancak değiştirilen sandık numaraları, aynı sandık numarasını kullanmakta olan başka okullardaki sandık numaraları ile çakıştı. Sandık numaralarının yine Çankaya'da bulunan IMKB Alpaslan Ortaokulu ile Bahçelievler Nebahat Keskin İlkokulu ile kesiştiği görüldü. IMKB Alpaslan Ortaokulu'nda sandık numaraları 1096 ile 1107 arasında sıralanırken, Bahçelievler Nebahat Keskin İlkokulu'nda ise sandıklar 1108 ile 1120 arasında sıralandı. Mimar Sinan Ortaokulu'ndaki 22 sandığın numarası bu yüzden bu iki okuldaki sandık numaraları ile çakışmış oldu. CİHAN
<< Önceki Haber Ankara'da bir okulun sandık numaraları iki okulun sandık... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER