Ankara'daki patlamada ölen Kasım Otur ve Eren Akın toprağa verildi


Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden 48 yaşındaki Kasım Otur ve 19 yaşındaki Eren Akın memleketleri Malatya'da gözyaşları içinde toprağa verildi.

Ankara'da yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybedenler arasında bulunan Kasım Otur için şehir mezarlığında cenaze töreni düzenlendi. Birleşik Taşımacılık Sendikası (BTS) Malatya eski Şube Başkanı olan Otur'un evli ve bir çocuk sahibi olduğu öğrenildi. Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazına Malatya Valisi Süleyman Kamçı, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik, CHP, MHP ve HDP parti il yönetimleri, MHP'li milletvekili adayı Şinasi Kazancıoğlu, CHP'li Aday Erdem Aslanoğlu, HDP'li aday Aydın Erdoğan, eğitim-Sen Şube Başkanı Tarık Kaya ile çok sendika üyesi ve vatandaş katıldı.

Tören öncesi tabutun başına gelen acılı anne Güley Otur, oğlunun resmini öperek feryat etti. Yanındakilerin desteği ile ayakta duran acılı anne tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Kılınan cenaze namazı sonrası Otur'un cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi. Bu arada namaz sonrası bir grup hükümet aleyhine slogan attı.

EREN AKIN DA TOPRAĞA VERİLDİ

Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden CHP Malatya Gençlik Kolları üyesi Eren Akın'ın (19) cenazesi de memleketi Malatya'da toprağa verildi.

Malatya Şehir Mezarlığı'na konulan Akın'ın cenazesi buradan alınarak musallaya konuldu. Burada kılınan cenaze namazı sonrası naaşı toprağa verildi. Aslen Adıyamanlı olan Eren Akın'ın cenazesine çok sayıda vatandaş katıldı. Eren'in annesi Gülay Akın tabuta sarılarak "Ben oğlumu öperek uğurladım. Kendim gönderdim." diye ağıt yaktı.
CİHAN
<< Önceki Haber Ankara'daki patlamada ölen Kasım Otur ve Eren Akın toprağa... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER