Ankara'nın başkent oluşu Anıtkabir ziyaretiyle kutlandı

Ankara'nın başkent oluşu Anıtkabir ziyaretiyle kutlandı

Ankara'nın başkent oluşunun 92. yıldönümü töreni bu yıl Tren Garı'ndaki bombalı saldırı nedeniyle sadece Anıtkabir ziyaret edilerek gerçekleştirildi.

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, diğer ilgili ve bazı vatandaşların hazır bulunduğu törene katılımın az olması dikkat çekti.

Aslanlı yolda yürüyen Valisi Mehmet Kılıçlar ve beraberindeki heyet, Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı, saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı okudu.

Vali Kılıçlar ardından Anıtkabir özel defterine, "Ankara'mızın başkent oluşunun 92. yıldönümü kutlama hazırlıkları esnasında yaşanan
terör saldırısının derin üzüntüsü ile karşınıza geldik." diyerek, bu hain saldırıların Ankaralıları bu azim ve kararlılıktan asla vazgeçiremeyeceğini vurguladı.

Kılıçlar, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başkent Ankara köklü kültürü modern kent yaşamı ve Cumhuriyet tarihi boyunca elde ettiği gelişmelerle aydınlık yarınlara güvenle yürüyecektir. Ruhun şad olsun." diye yazdı. CİHAN
<< Önceki Haber Ankara'nın başkent oluşu Anıtkabir ziyaretiyle kutlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER