Ankara Valisi Kılıçlar Polis Haftası'nı kutladı


Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Polis Haftası dolayısı ile mesaj yayımladı. Kılıçlar, "Polisimizin terörle mücadelenin yanı sıra suç ve suçlularla mücadelede elde ettiği başarılarda, hiç kuşkusuz milletimizin emniyet görevlilerimize duyduğu güvenin ve verdiği desteğin payı büyüktür." dedi.

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171. yılı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı. Kılıçlar mesajında şu ifadelere yer verdi: "Türk Polis Teşkilatı, halkımızın huzur ve emniyetinin sağlanması, kamu düzeninin tesisi, insan hak ve özgürlüklerinin korunması ile ilgili görev ve sorumluluklarını, toplumun desteğini almak suretiyle, sürekli gelişen ve değişen şartlara uyum sağlayarak üstün bir görev ve fedakarlık anlayışıyla yerine getirmektedir.

Devlet ile vatandaş arasındaki diyalogun en önemli basamaklarından birini oluşturan Polis Teşkilatı, Başkentimizde 'vatandaş odaklı kamu hizmeti' anlayışıyla çalışmalarını üstün bir görev bilinciyle yürütmektedir.

Polisimizin terörle mücadelenin yanı sıra, suç ve suçlularla mücadelede elde ettiği başarılarda, hiç kuşkusuz milletimizin emniyet görevlilerimize duyduğu güvenin ve verdiği desteğin payı büyüktür.
Birlik ve beraberliğimize yönelen, güvenlik güçlerimizle masum vatandaşlarımızın canına kasteden hain terör saldırılarının ortadan kaldırılması için milletimizden aldığı destekle canları pahasına destansı bir mücadele veren polisimizin bu çalışması, her türlü takdirin üzerindedir. Polisimizin bu eşsiz mücadelesi halkımıza güven vermekte, birlik ve beraberliğimizi hedef alan hain odaklara ve düşmanca yaklaşım sergileyenlere korku salmaktadır.

Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 171. yılında kamu düzeninin sağlanması, vatandaşlarımızın esenliği ve güvenliği için günün 24 saatinde gece gündüz her türlü şartlarda görev yapan fedakâr polislerimizin bu anlamlı günlerini kutluyor, ifa ettikleri kutsal görevlerinde üstün başarılarının devamını diliyor, polisimize desteklerinden dolayı çok değerli Ankara halkına teşekkür ediyorum.

Bu vesileyle, görevleri esnasında şehit olan polislerimizi ve bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize acil şifalar, diliyorum." CİHAN
<< Önceki Haber Ankara Valisi Kılıçlar Polis Haftası'nı kutladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER