Ankara'da kulisleri karıştıran iddia: İsmi öne çıkan bakanın yerine Berat Albayrak gelebilir!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Ocak 2 2025
Türkiye yeni yıla merhaba derken Ankara kulisleri de yeni yılda yeni kabine iddialarıyla hareketlendi. AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinin kurultayı öncesi partisinin yönetiminde ve kabine üyelerinde revizyona gideceği iddia edildi. Kulislerde öne çıkan bir bakanın yerine eski Hazine ve Maliye Bakanı ve Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'ın getirileceği dile getirildi.
31 Mart yerel seçimlerinden CHP'nin birinci parti çıkmasının ardından AKP'de ve kabinede beklenen değişimin şubat ayında gerçekleşeceği öne sürüldü. Son dönemde kabine üyeleri arasında öne çıkan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'a ilişkin dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. SÖZCÜ yazarı Erdal Sağlam, "Dışişleri Bakanı Hakan Fidan çok öne çıkmış gibi görünüyor. Bakanlığını banko koruyacak gibi görünürken bir yandan da öne çıkmasının ailede tedirginlik yarattığı yönünde konuşmalar var. İçişleri Bakanlığı'na alınabileceği, Berat Albayrak'ın Dışişleri Bakanlığı'na getirilebileceğini de duymaya başladık." dedi.
SÖZCÜ TV'deki Para Politika programında konuşan SÖZCÜ yazarı Erdal Sağlam, "Kabine değişikliği birkaç haftadır Ankara'da konuşuluyor. AKP'nin genel kurultayını şubat ayına çekmesi beklentileri de o yöne çekmiş gibi görünüyor" dedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Almanya'da yılbaşı kabusa döndü: Çok sayıda ölü ve yaralı var, yüzlerce kişi gözaltında2.Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğu başladı!3.İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaşandı4.İsviçre şokta! Yılbaşı eğlencesinde çıkan yangında 40 kişi öldü5.Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti
6.DEM Parti'nin 'Öcalan'a özgürlük' mitingi ertelendi!7.İsrail 37 yardım kuruluşunun Gazze'ye erişimini yasakladı8.Dehşete düşüren iddia: İstanbul'da iki aylık bebek aç bırakılarak öldürüldü9.Yalova’daki IŞİD saldırısı sonrası yakalanan 25 şüpheli adliyeye sevk edildi10.Artvin’de çığdan ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi 1 kayıp aranıyor

NUMAN YILMAZ YİĞİT

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Almanya'da yılbaşı kabusa döndü: Çok sayıda ölü ve...

Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğ...

İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaş...

İsviçre şokta! Yılbaşı eğlencesinde çıkan yangında...

Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti


