Ankara'daki patlamaya yayın yasağı

Ankara Kızılay'da akşam saatlerinde büyük bir patlama meydana geldi. RTÜK, olayla ilgili yayın yasağı getirdi.

Ankara'daki patlamaya yayın yasağı

Patlama, Başbakanlık'a 300 metre mesafede ve Atatürk Bulvarı üzerindeki otobüs duraklarında gerçekleşti. Patlamanın duyulmasıyla birlikte bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi. Atatürk Bulvarı Güvenpark girişindeki patlamada çok sayıda yaralı ve ağır yaralılar olduğu bildiriliyor. Yaralılar, çevredeki en yakın hastanelere kaldırıldı. 

Patlama sonrası bölgede, çok yoğun güvenlik önlemleri alındı. Güvenlik çemberine alınan patlama bölgesine kimse yaklaştırılmıyor. Gama İş Merkezi'nin karşısındaki otobüs duraklarının yanında meydana gelen patlamadan iki yolcu otobüsünün de etkilendiği ifade ediliyor. Bazı araçlar ise alev aldı. Patlamanın etkisiyle çevredeki binalarda maddi hasar oldu. Patlamaya hareket halindeki bir aracın sebep olduğu ileri sürülüyor.

RTÜK'TEN YAYIN YASAĞI

Öte yandan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) patlamaya ilişkin yayın yasağı getirdi. Geçici yayın yasağının, olay yerini görecek şekilde canlı yayın yapılmasını, olayın oluş anı ve hemen sonrasına ilişkin görüntüler ve cenaze görüntülerinin verilmesini kapsıyor.
<< Önceki Haber Ankara'daki patlamaya yayın yasağı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER