Ankaragücü taraftarlarından CHP'li Nazlıaka'ya destek eylemi

Ankaragücü taraftarlarından CHP'li Nazlıaka'ya destek eylemi

Ankaragücü taraftarları, 'Atatürk resminin indirildiği' iddiasıyla kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk ettiği Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka için destek eylemi düzenledi.

Ankaragücü taraftarları, zor günlerinde kulübe sahip çıktığını belirttikleri CHP'li Aka'ya destek için, parti genel merkez binası önünde toplandı. Grup, 'Aylin Nazlıaka yalnız değildir' pankartı açtı. Taraftarlar adına konuşan Cem Üner, Ankara'da ne olsa sadece Aylin Nazlıaka'nın olduğunu söyledi. Üner, "İşçinin yanında, toplumsal olaylarda, Ankaragücü Ankara'nın bir değeri bir markası ama bunu sadece Aylin hanım biliyor. Başka kimse bugüne kadar bize destek olmadı. Suyumuzu kestiler; geldi suyumuzu açtırdı. Topçular deplasmana gidemedi, geldi deplasman için otobüs tuttu. Yani taraftar için gerekli desteğini verdi. Kendi milletvekili maaşını kulübümüze bağışladı. Her yıl gizliden kombineler alıp, taraftarlara dağıttı. Yani Aylin hanımı nasıl anlatsak bilmiyorum ama bugün yaşadığı sıkıntı bizi üzmüştür." ifadelerini kullandı.

Ankaragücü'ne kim destek verse bir şekilde muhalif partiler de olsa, yok edilmeye çalışıldığını savunan Üner, "Bu Ankaragücü düşmanlığı insanlara nerden geliyor bunu anlamış değiliz. Taraftarlar bundan sonra daha güçlü bir sesle Aylin hanımın ve Ankaragücü'nün yanında yer alacaktır." dedi.

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı parti binası önünde bir süre Aylin Nazlıaka lehine slogan atan grup, olaysız bir şekilde dağıldı.

CİHAN
<< Önceki Haber Ankaragücü taraftarlarından CHP'li Nazlıaka'ya destek eylemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER