Ankara kulislerinde bomba iddia

Gazeteci Metehan Demir, kendi blog sitesinde yazdığı yazıda yine çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Demir'e göre çok yakın bir zamanda Devletin çok önemli bir koltuğunda değişiklik olacak.

AKP kongresinden ilk görüntü

Bugün AKP'nin olağanüstü kongresi var. "Benim tercihim değil, zaruret" diyen Davutoğlu gidiyor, Saray'ın tercihi olan Binali Yıldırım geliyor.

Ancak daha ortada fol yok, yumurta yokken bu kongrenin olacağını Ankara kulislerini iyi bilen Gazeteci Metehan Demir geçtiğimiz Şubat ayında yazmıştı.

Şubat ayında yine kendi bloğunda yazdığı yazıda direk parti ismi vermese de Mayıs ayında bir partinin kongre için büyük bir spor salonuna rezervasyon yaptırdığını açıklamıştı. Dediği gibi de çıktı. AKP Mayıs ayı içinde Genel Başkan değişikliğine gitti ve bugün Binali Yıldırım'ın seçileceği kongre yapılıyor.

İşte AKP'deki bu kongre olayını daha Şubat ayında yazan Gazeteci Metehan Demir'den yeni bir bomba iddia geldi.

Demir'e göre yakın bir zamanda Devletin çok önemli bir koltuğunda değişikliğe gidilecek. Ama kastedilen Başbakan ve Bakanlar değil. Bürokrat koltuğu...

İşte Metehan Demir'in o yazısından ilgili bölüm;

"Yakında devletin çok ama çok önemli bir koltuğunda değişiklik yaşanacak. Tabii ki Başbakan ve bakanları kastetmiyoruz. Uzaklardan bir isim koltuğun yeni sahibi olacak. Ancak daha bu köprünün altından çok su akar dengeler değişir. Acele etmeyelim. Bekleyelim...”

Bakalım AKP kongresini bilen Metehan Demir'in bu iddiası da doğru çıkacak mı?

Evet, bekleyip görelim...

<< Önceki Haber Ankara kulislerinde bomba iddia Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER