"Anlıyorum ki çok sıkışmışsın"
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Ağustos 15 2016
Koza-İpek Holding'e kayyım atanmasının ardından İngiltere'ye giden Akın İpek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e Twitter hesabından yanıt verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, İpek'in Ankara'daki eviyle ilgili iddialarda bulunmuştu
Gökçek’in, Ankara İncek’teki evi ile ilgili iddialar ortaya attığını söyleyen Akın İpek, Melih Gökçek’e “Sevgili abi” diye seslenerek,“Anlıyorum ki çok sıkışmışsın. Yoksa bile bile defalarca geldiğin ailemin evi hakkında yalan söylemezdin” diye karşılık verdi.
Gökçek’in Pensilvanya’ya gidip “prezentasyon” yaptığını da söyleyen İpek, “Sen onları Allah cc rızası için yapmıştın. Bunu izah edebilirsin. Neden prezentasyon yaptığını da anlatırsın” diye yazması dikkat çekti.
Akın İpek’in Twitter hesabından Melih Gökçek hakkındaki o açıklaması:

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.Kıyamet için gemi inşa ettiren sahte peygambere büyük öfke: Gemiyi ateşe verdiler3.En zenginler listesindeki Ali Sabancı'dan şaşırtan çıkış: 'Geçinemiyorum'4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı
6.İddia: ‘Erdoğan’dan vekillere ekran izni'7.İstanbul Barosu Başkanı: Cezaevlerinde sadece anneler değil, çocukları da cezalandırılıyor8.'Dış kuvvet' ve 'temas' ayrıntısı...9.Yandaş Selvi düşen Libya uçağı için sabotaj iddiasını gündeme getirdi10.Gazze'de ağır kış: Yakıt bitti hastanelerin servisleri kapanıyor!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







