Anne adayları 'Gebe Okulunda' bilgilendirildi


Zonguldak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde bulunan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde 'Gebe Okulu' eğitimleri ile anne adayları bilgilendirildi. Kadın Doğum uzmanları, özellikle sosyal medya ve internet ortamında yazılan bilgilere itibar etmemeleri gerektiğinin altını çizdi.

Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Konferans Salonu'nda düzenlenen eğitime; Kadın Doğum Uzmanı Doktor Serap Ege, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nevin Uçar, Çocuk Doğum Uzmanı Doktor Halime Altuntaş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Gülşen Uzun, Eğitim Hemşiresi Nihal Kalıncı, Gebe Eğiticisi Safiye Güney ile anne ve baba adayları katıldı.

Kadın Doğum Uzmanı Doktor Serap Ege, 'Üreme Organları ve Gebelik Süreci'konularında bilgilendirme sunumunda bulunduktan sonra, Gebe Eğiticisi Safiye Güney 'Gebelikte Beslenme, Gebelikte Egzersiz, Gebelikte Stres, Lohusalık dönemi' konularında sunum gerçekleştirdi. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Halime Altuntaş ise 'Yenidoğan Bebek Bakımı' konusunda anne adaylarını bilgi verdi.

Eğitim sonunda Gebe Okulu'na katılan anne adaylarına katılım belgesi takdim edildi. CİHAN
<< Önceki Haber Anne adayları 'Gebe Okulunda' bilgilendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER