Melek İpek: Benim oğlum asla hiçbir hata yapmamıştır

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Akın İpek'in annesi hayırsever Melek İpek, baskın yapılan ve aramaların devam ettiği Koza Holding binasını ziyaret etti.

Melek İpek: Benim oğlum asla hiçbir hata yapmamıştır

Gazetecilere açıklama yapan İpek, "Bu yazılanlar, çizilenler, anlatılanlar var ya, bunlar bize yapışmadı, yapışmayacak da. Sivrisineğin vızıltısı kadar da benim üzerimde tesiri yok." dedi.


Akın İpek'in annesi Melek İpek, Koza İpek Holding çıkışında yaptığı açıklamada, "Akın Bey İngiltere'ye kaçmaz, kaçmadı kaçmayacakta. Çünkü kaçmasını gerektirecek hiçbir şey yok." dedi.

Melek İpek Açıklamalarının devamında şu sözlere yer verdi;

"Akın Bey'in 7 kat yerin altına inseler, gökyüzüne çıksalar bir hatasını bulamazlar, bulamayacaklar da Allah'ın izniyle. Bu gelip geçici bir dönem. Bunun hakkında şu anda çok şey söylenebilir ama söylemiyorum. Rabbim bizi sabreden kullarından etsin. Bunu yaptıranlar da benim düşmanım değil. İşin en acısı o. İki kardeş kavga ediyor gibi geliyor bana ve ben üzgünüm. Benim oğlum asla ve asla hiçbir hata yapmamıştır, Allah'ın izniyle de yapmayacaktır. Bugüne kadar aile olarak yaptığımız tek şey, ekmeğimizi paylaştık, karıncayı incitmedik, hiç ayrım yapmadan tüm insanlara yardımcı olduk ve bundan sonra da hayatımın sonuna kadar aynı şekilde devam edeceğim. Hiç kimse bizi yolumuzdan çeviremeyecek. Bunları esefle kınıyorum, ayıplıyorum. Bu yazılanlar, çizilenler, anlatılanlar var ya bize yapışmadı, yapışmayacak da. Sivrisineğin vızıltısı kadar da benim üzerimde tesiri yok."
<< Önceki Haber Melek İpek: Benim oğlum asla hiçbir hata yapmamıştır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER