Annesinin kendisi için işlediği 'O şimdi asker' yazılı tülbentle uğurlandı

Annesinin kendisi için işlediği 'O şimdi asker' yazılı tülbentle uğurlandı

Ankara'da önceki gün meydana gelen patlamada terhisine 73 gün kala şehit düşen askeri servisin şoförü Ali Öztaş (26), memleketi Adana'da son yolculuğuna uğurlandı. Annesinin işlediği ve üzerinde 'O şimdi asker' yazılı tülbent şehidin al bayrağa sarılı tabutunun üzerine konuldu.

Naaşı baba evine götürüldükten sonra Sabancı Merkez Camii'ne getirilen şehit er için ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Müftü Yardımcısı İhsan Yeğen tarafından helallik alınmasının ardından törene katılanlar, şehit er için cenaze namazı kıldı.

Şehidin acılı annesi Miyese Öztaş, tören boyunca oğlunun fotoğrafını elinden düşürmedi. Annesinin işlediği ve üzerinde 'O şimdi asker' yazılı tülbent şehidin al bayrağa sarılı tabutunun üzerine konuldu. Acılı anne ve yakınları şehit erin tabutuna sarılarak gözyaşı dökerken, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Osman Erbaş ise şehit babası Mehmet Öztaş'ın yanından ayrılmadı. Baba Öztaş, Tümgeneral Erbaş'tan oğlunun fotoğrafını isteyince, Erbaş da tabutun yanına giderek şehit erin fotoğrafını alıp babaya verdi. Oğlunun fotoğrafını öpen acılı baba, daha sonra kendi elleriyle fotoğrafı tabutun önüne koydu.

Şehit erin naaşı, cenaze namazının ardından Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi. CİHAN
<< Önceki Haber Annesinin kendisi için işlediği 'O şimdi asker' yazılı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER