Antalya City Expo açıldı


Belediyelerin çalışmalarını, tedarikçilerin yeni ürün ve hizmetlerini sergilediği, Antalya City Expo-6. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı açıldı.

Anfaş EXPO Center'da 3 gün açık kalacak fuarda, 40 belediye, 89 tedarikçi firma stant açtı. 389'u uluslararası olmak üzere bin 200 katılımcının yer aldığı fuarı bu yıl, 30 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Belediyelerin çalışmalarının sergilendiği, tedarikçi firmaların da yeni ürün ve hizmetlerini tanıttığı fuarda, başta yerel yönetimler olmak üzere çeşitli sempozyumlar da gerçekleştirilecek.

Fuarın açılışında düzenlenen törende konuşan Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya City Expo'nun başkanların ve belediye yetkililerinin eksiklerini görmeleri için iyi bir fırsat olduğunu belirterek, "İyi uygulamaların nasıl olduğunu görerek ilerleyecekler." dedi.

Türkiye Belediyeler Birliği ile Akdeniz Belediyeler Birliği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen fuarı Türkiye'nin yanı sıra Fas, Kosova, Kırgızistan, Azerbaycan, Irak, Suudi Arabistan, Umman, Pakistan, Karadağ, Makedonya, Lübnan, Filistin, Arnavutluk, Kuveyt ve Kuzey Kıbrıs'tan belediye başkanları, valiler, ticaret odalarının üst düzey delegeleri de ziyaret ediyor. CİHAN
<< Önceki Haber Antalya City Expo açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER