Antalya'da paramotor düştü: 2 ölü


Antalya'da iki kişinin bindiği paramotor (motorlu paraşüt) kontrol ipinin koparak düşmesi sonucu iki kişi hayatını kaybetti.

Olay, Muratpaşa ilçesi Lara sahilinde meydana geldi. Sahildeki turistleri paramoturuyla gezdiren Onur Yılmaz (28), akşam saatlerinde müşteri olarak Tarık Taşel'i aldı. Lara sahilinden havalanan paramotor bir süre uçtuktan sonra iddialara göre kontrol ipinin kopması sonucu sahilden yaklaşık 1 kilometre açığa düştü. Büyük bir gürültüyle paramotorun düştüğünü gören vatandaşlar jetskylerle ve yüzerek olay bölgesine gitti. Vatandaşların yardımıyla enkazdan kurtarılan pilot Onur Yılmaz ve müşterisi Tarık Taşel sahile çıkarıldı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan Yılmaz ve Taşel'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Sahilde olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından cenazeler Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Düşme sonucu hurdaya dönen paramotor da Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi'nin yardımıyla sahile çıkarıldı.

Paramotorun düştüğü anı gören bir görgü tanıdığı, dönerek yere düştüğünü söyledi. Düşmenin ardından Yılmaz ve Taşel'de hayat belirtisi olmadığını belirten görgü tanığı herhangi bir patlama olmadığını ifade etti. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. CİHAN
<< Önceki Haber Antalya'da paramotor düştü: 2 ölü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER