Antalya'da Kimse Yok Mu'ya tutuklama
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Temmuz 5 2017
Antalya'da eski ATSO meclis başkanının da aralarında bulunduğu 5 kişi tutuklandı.
Antalya'da Cemaat'e yönelik cadı avı kapsamında eski Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) meclis başkanının da aralarında bulunduğu 5 kişi tutuklandı.
KHK'yla kapatılan Kimse Yok Mu Derneği Şubesi'ne yönelik 20 Haziran'da operasyon düzenlendi.
Dernek yöneticileri ile eski Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet B'nin de aralarında bulunduğu 12 kişi, 20 Haziran'da gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 12 zanlıdan aralarında eski meclis başkanı İzzet B'nin de bulunduğu 5 kişi tutuklandı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







