Antalya'da patlama!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Ağustos 3 2016
ANTALYA Cumhuriyet Meydanı’na 150-200 metre uzaklıkta sebebi bilinmeyen patlama korkuttu. Olayda 2 kişi hafif yaralandı.

"Demokrasi Nöbeti"nin merkezi
Antalya’da demokrasi nöbetlerinin merkezi konumundaki Cumhuriyet Meydanı’na 150-200 metre uzaklıkta, saat 21.35 sıralarında patlama meydana geldi. Sebebi bilinmeyen patlamada 32 yaşındaki Ahmet Özgür ile 51 yaşındaki Ümmü Batu hafif yaralandı. 2 yaralı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde tedaviye alındı. Olay yeri bölgesi ise polis tarafından güvenlik şeridine alındı.
Olayla ilgili açıklama yapan Vali Münir Karaloğlu, patlamanın sebebinin bilinmediğini söyledi. Olay yeri ekiplerinin de gerekli incelemeleri yaptığını aktaran Vali Karaloğlu, korkuya neden olan patlamanın seyyar satıcının tüpünden kaynaklandığı yönündeki söylentiler üzerine “Tüp de olabilir, her şey olabilir. Sebebi bilinmeyen patlama demek daha doğru” dedi.
Yaşanan kısa süreli kargaşanın ardından meydana gelenler, demokrasi nöbetini sürdürdü.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Süper Kupa Fenerbahçe'nin oldu2.Karadeniz’de kargo gemisine drone saldırısı: İkinci kaptan öldü, 1 denizci yaralı3.Avrupa en çok iki Türk ürününü geri gönderdi4.BRICS ülkeleri Güney Afrika sularında gövde gösterisi yaptı5.İran protesto: Trump'tan tehdit, Hamaney'den rest
6.Covid aşıları öldürüyor mu? 4 yıllık araştırmanın sonuçları açıklandı7.Emniyet Müdürü, eşine, şöförlü çakarlı araç tahsis etmiş!8.Halep'te gerilim! Valilik binası insansız hava aracıyla vuruldu9.Dünya bu iddiayı konuşuyor: ABD Maduro'yu kaçırırken kan kusturan gizemli bir silah kullandı!10.ABD'de protesto dalgası: 50 eyalette binler sokağa çıkıyor
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







