Antalyaspor Başkanı Gencer: Sezon başlamadan stoper transferi yapacağız

Antalyaspor Başkanı Gencer: Sezon başlamadan stoper transferi yapacağız

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, transfer yapan en hızlı takımlardan birisi olduklarını belirterek, en önemli sıkıntılarının stoper mevkisi olduğunu açıkladı. Başkan Gencer, stoper sorununu da lig başlamadan çözeceklerini ifade etti.
Afyonsporda kamp yapan Antalyaspor hazırlıklarını tamamladı. Teknik heyet ve kulüp başkanı Korel Otel'de barbekü partisinde futbolcularla bir araya geldi. Futbolcuların ve teknik heyetini morallerinin yerinde olduğu gözlemlendi.

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, gazetecilerin transferlere yönelik sorularını cevaplandırdı. Gencer, "Biz zaten transferin en hızlı takımlarından birisiydik. Gerekli transferlerimizi yapmıştık. Afyon kampını değerlendirdik. Hangi noktalarda ne transfer yapmamız gerektiği konusunda görüşmeler yaptık. Transferde nasıl yol almamız gerektiğine karar verdik. Aciliyet arz eden en önemli konumuz stoper mevkisi. Burada da en az iki tane stopere ihtiyacımız var. İleriki dönemlerde bütçemize göre ekstra bir durum olursa takımımıza katkı sağlayacak birisi de olursa olmaz diye bir transfer yok değildir. Ama ilk etapta da stoper konusunda da hızlı bir çalışmaya başladık. Birkaç gün içinde de ciddi bir mesafe alırız diye düşünüyorum. Sezon başlamadan öncede başta stoper olmak üzere transferlerimizi tamamlamak istiyoruz." dedi.

"BİZİM MAÇ ERTELENMESİ TALEBİMİZİN HAKLI NEDENİ VAR"

Gencer, Türkiye Futbol Federasyonunun tarafından Beşiktaş ve Antalyaspor'un ilk üç maçının dışarı da yapılması konusunda ret kararı çıkmasıyla ilgili olarak sorulan bir soru üzerine şu değerlendirme de bulundu;
"Stadımızı sezona yetiştirmek için Spor Bakanlığı ile de görüşerek komple sezona yetiştirmenin çaresine bakıyoruz. Sezona kendi stadımızda başlamak istiyoruz. Ama olası olumsuzlukları düşünerek iki tane maçı ertelemek istemiştik. Bizden başka takımlarda erteleme isteyince Federasyon bir çıkmaza girdi. Bizim stadyumumuz nisan ayında teslim edilecekti. TOKİ ve müteahhit arasında anlaşmazlıklar, ihale süreçlerinin tam zamanın da yapılmaması bizleri sıkıntıya soktu."

YUSUF ŞİMŞEK: İYİ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRDİK

Teknik Direktör Yusuf Şimşek de iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini düşündüklerini söyledi. Genç teknik adam, "Hazırlık maçları bir ölçü değildir. Ancak bunlardan önemli dersler çıkarmamız gerekiyor. Bunu futbolcu kardeşlerimizle konuştuk. Ligde iyi şeyler yapabileceğimizi düşünüyoruz. İyi transfer yaptığımızı düşünüyoruz. Yönetimi kurulunun bizi desteklemesi ve transfer yapmaları bizim çok hoşumuza gidiyor açıkçası. Bizde İnşallah hem Antalyamızın hem de bizlere destek veren büyüklerimizin yüzünü kara çıkarmamak için var gücümüzle çalışıp Antalyasporumuzu layık olduğu yerlere getirmek istiyoruz." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Antalyaspor Başkanı Gencer: Sezon başlamadan stoper transferi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER