Antalyaspor'dan alacağı bulunan Galatasaraylı eski oyuncuya 'ölüm tehditi'

Antalyaspor'dan alacağı bulunan Galatasaraylı eski oyuncuya 'ölüm tehditi'

Antalyaspor'da sezon başından bu yana kadro dışı olan Erman Kılıç'ın, ölümle tehdit edildiği iddia edildi. Kılıç'a kırmızı beyazlı takımın taraftarı iki kişi gelerek 'Antalya'yı terk et' dedikleri öğrenildi. Antalyaspor'da alacağından dolayı daha önce de Natxo Insa ölümle tehdit edilmişti.

Antalyaspor'da sezon başında kadro dışı bırakılan ve çalışmalarını tek başına sürdüren Erman Kılıç'la ilgili gündemi sarsacak bir olay yaşandı. Daha önce Galatasaray'da da forma giyen deneyimli ayak alacakları sebebiyle kulübün banka hesaplarına haciz koydurmuştu.

Kılıç'ın, Devlet Su İşleri Sahası'nda tek başına yaptığı antrenman sırasında tehdit edildiği iddia edildi. Saat 10.00 sıralarında çalışma yapan Erman Kılıç'ın yanına gelen 2 taraftarın 'Erman, Antalya'yı terk et, aksi takdirde korumayla dolaşman gerekecek.' dediği belirtildi.

Antalyaspor'dan günü geçmiş yaklaşık 1,5 milyon lira alacağı bulunan Erman Kılıç'ı, konuyla ilgili olarak Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Hakan Ünsal'ın da aradığı ve destek verdiği ifade edildi. Alacaklarından vazgeçmeyeceğini ve Antalya'da yaşamaya devam edeceği öğrenilen Kılıç'ın konuyu Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e de taşıdığı öğrenildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan deneyimli futbolcu Ermen Kılıç, "Sabah antrenman yaparken koşarken geldiler. İki kişiydiler. Antrenmanda başımda hocamla beraberdik. Hoca da siz ne yapıyorsunuz şeklinde tepki verdi. Tehdit ediyorlar. Git buradan diyorlar. Benim neden tehdit edildiğimin gerekçesini herkes daha iyi biliyor." dedi. Kılıç, gelen şahısların aracının plakasını alamadığını ancak kişilerden birinin Antalyaspor Taraftarları Derneği Başkanı olduğunu iddia etti.

BENZER OLAY DAHA YAŞANMIŞTI

2014-2015 sezonunda Antalyaspor'dan kadro dışı bırakıldığı için kendisine tahsis edilen antrenör eşliğinde DSİ Sahası'nda takımdan ayrı olarak antrenman yapan Natxo Insa, 5-6 taraftarın kendisini ölümle tehdit ettiğini ve yönetimin de bundan haberi olduğunu öne sürerek Antalyaspor Kulübüne ihtarname göndermişti. İspanyol futbolcunun, avukatı aracılığı ile gönderdiği ihtarnamede, sözleşmeyi feshetmek için yönetimin kendisine önerdiği rakamı tehdit olayını gerçekleştiren taraftarların da telaffuz ettiğini ve 'Antalya'dan gitmezsen seni öldürürüz' şeklinde ifadeler kullandığını iddia edilmişti.

Yıllık 400 bin Euro'ya anlaşması bulunan Natxo Insa, o dönem Teknik Direktör Samet Aybaba'nın isteği üzerine transfer edilmişti.
CİHAN
<< Önceki Haber Antalyaspor'dan alacağı bulunan Galatasaraylı eski oyuncuya... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER