Antalyaspor, Mourinho'nun yardımcısıyla 1,5 yıllık sözleşme imzaladı


Antalyaspor'da yönetim anlaşmaya vardığı Mourinho'nun yardımcısı Jose Morais (51) ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine, Jose Morais, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ve kulüp yöneticileri katıldı. İmza töreninde konuşan Başkan Gültekin Gencer, 2015-2016 sezonuna girerken farklılık yapıp dünya yıldızı Samuel Eto'o'yu kadrolarına kattıklarını hatırlattı. Kaybolmaya yüz tutmuş futbol sevgisini çıkışa geçirdiklerini kaydeden Başkan Gencer, şöyle konuştu:

"Proje çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdük. Puan hedefimizi yakalayamamış olsak da ikinci yarıda çığır açmak istedik. Yıldız futbolcu değil, Mourinho ile beraber çalışan, Şampiyonlar Ligi kupası kazanan Jose ile devam etme kararı aldık. 1,5 yıllık anlaştık. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. İlk yarıda kaybettiğimiz puanları telafi edeceğimizi düşünüyorum."

Diğer liglerde çalışmış olmasına rağmen Antalyaspor'dan gelen antrenörlük teklifini kabul ettiğini belirten çiçeği burnundaki teknik patron Jose Morais, hırsı ve dinamiğiyle beraber projeler gerçekleştirmek için Antalya'da olduğunu kaydetti. Sahip olduğu tecrübelere dayanarak konuştuğunu söyleyen Jose Morais, kırmızı beyazlı takımın çok daha iyi olacağını, şuan yapılan çalışmaların da iyi olduğunu ifade etti.

"SNEİJDER VE QUERESMA İLE BERABER ÇALIŞTIM"

Mourinho ile birlikte çalışırken Türk takımlarıyla sık sık karşılaştığını belirten Jose Morais, "Real Madrid, Inter ve Benfica'yı çalıştırırken Türk takımlarıyla karşılaştım. Bilinen bir lig ve tutkusuyla tanınan bir lig. Süper Lig'in iyi bir lig olduğunu düşünüyor ve ligi çok iyi biliyorum. Sneijder, Holmen, Queresma ile de beraber çalışmıştım." diye konuştu.

"KALİTELİ BİR OYUN OYNAYIP MAÇI DOMİNE ETMEK İSTİYORUZ"

'Yıllardır oynattığınız sistemi Antalya'da da uygulayacak mısınız?' diye sorulması üzerine ise Jose Morais, kırmızı beyazlı takımda bazı oyuncuları tanıdığını, bazılarıyla da yeni tanışacağını kaydetti.

Sistemlerin maçları kazanmak için gerekli olduğunu vurgulayan Jose Morais, "Maçı kazanmak için de birçok şeyi değiştirmek gerekir. Önemli olan sistemi oyun içerisinde kullanabilmek. Kaliteli bir oyun oynayıp maçı domine etmek istiyoruz." dedi.

"KİM BİLİR BELKİ KUPADA FİNAL OYNARIZ"

Antalyaspor'un ligde ve kupadaki hedefinin sorulması üzerine Portekizli teknik adam, Antalyaspor'un 50. yılını kutladığını hatırlatarak, ligde yukarılara çıkmayı hedeflediklerini kaydetti. Jose Morais, "Kim bilir belki kupada final oynarız. Bugün itibariyle sahada iyi çalışarak taraftarımızın istediği sonuçları almak istiyoruz." dedi.

Açıklamaların ardından Antalyaspor atkıları takan Jose Morais ve Başkan Gültekin Gencer, sözleşmeyi imzaladı, basın mensuplarına poz verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Antalyaspor, Mourinho'nun yardımcısıyla 1,5 yıllık... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER