Antalyasporlu Erman Kılıç'a tehdit

Antalyaspor'da kadro dışı kaldıktan sonra kulübün belirlediği sahada antrenman yapan Erman Kılıç, sabah koşusunda iki kişinin kendisini, “Git buradan, bundan sonra Antalya'da korumayla gez" diye tehdit ettiğini söyledi.

Antalyasporlu Erman Kılıç'a tehdit

Antalyaspor'un geçen sezon takım kaptanlığını yapan Erman Kılıç, kırmızı beyazlı takımda kadro dışı kalmasının ardından kulübün kendisine belirlediği DSİ Spor Tesisleri'nde bu sabah antrenman yaparken, iki kişinin kendisini tehdit ettiğini söyledi.

Sabah antrenmanın 10'uncu dakikasında sahaya giren iki kişiyi tanımadığını aktaran Erman, “Direkt sahaya girdiler. 'Git buradan. Bundan sonra Antalya'da korumayla gez' dediler. Yanımda hocam vardı, araya girdi. Adamlar tehdit savurdu" diyerek, yaşadıklarını anlattı.

Yaşadığı olay sonrası Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminden yardım talep eden Erman, “Ben Antalya'da yaşıyorum. İki çocuğum var. Bunlar ilerleyen günlerde başka bir şey yapsalar olay futboldan çıkar. Ben federasyonun Antalyaspor'un lisanslı futbolcusuyum. Bu konuda Yıldırım Demirören duyarlı olmalı. Beni tehdit edenleri savcılığa şikayet edeceğim. Antalyaspor'u savunmak için kimse beni tehdit edemez. Ben buraya şampiyonluk yaşamak için geldim. Bana yapılan ve yerine getirilmeyen vaatler var" diye konuştu.

Erman Kılıç, yaşadığı olayın ardından araştırma yaptığında kendisini tehdit edenlerden birinin Antalyaspor'un taraftar gruplarından birisinin lideri olduğunu öğrendiğini dile getirdi. 

<< Önceki Haber Antalyasporlu Erman Kılıç'a tehdit Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER