Antalya'yı korkutan açıklama

Meteoroloji Antalya Bölge Müdürlüğü, Antalya’da kar ve yağış uyarısı yaptı.

Antalya'yı korkutan açıklama

Meteoroloji Antalya Bölge Müdürlüğü, Antalya’da kar ve yağış uyarısı yaptı. Bu gece (Pazartesi) iç kesimlerde kar, diğer bölgelerde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar için vatandaşların tedbirli olması tavsiye edildi.

Konuyla ilgili Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Antalya'nın iç kesimlerinde bu gece (04.01.2016 Pazartesi) başlaması tahmin edilen kar yağışının Elmalı, Korkuteli, İbradı, Akseki ve Gündoğmuş ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların il genelinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması öngörülüyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, hortum ve çatı uçması gibi yaşanabilecek olumsuzluklara, trafikte aksamalar başta olmak üzere yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olması yönünde uyarı yapıldı.

Öte yandan Antalya-Anamur arasında halen güneyden orta kuvvette esen rüzgarın zamanla hızını artırarak güneydoğudan 7 ile 8 kuvvetinde saatte 80 kilometre hıza varan fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın, pazartesi akşam saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

CİHAN

<< Önceki Haber Antalya'yı korkutan açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER