AÖF 2015 final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF final sınavları bugün sona erdi...

AÖF 2015 final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF bahar dönemi 23-24 Mayıs tarihlerinde vize sınavlarını gerçekleştirdi. Sınav sonrası öğrencilerin en çok beklenen haber tabiki sınav soru ve cevaplarının yayınlanması ve ardından da sınav sonuçlarının ilan edilmesi.

AÖF sınav soruları, sınavın gerçekleştirilmesinden kısa bir süre sonra Açıköğretim Fakültesi'nin resmi sitesinden yayınlandı. Sırada sınav sonuçları açıklanması var. AÖF sınav sonuçlarının Anadolu Üniversitesi'nin resmi sitesi anadolu.edu.tr'de yayınlanması ile aynı anda haberimizden de öğrenebilirsiniz...

23-24 Mayıs tarihlerinde yapılan Bahar Dönemi AÖF sınav soruları ve cevapları erişime açıldı. Öğrenciler AÖF sınav soruları ve cevaplarını T.C. kimlik numara ve şifreleriyle öğrenebilecek.

AÖF SORU VE CEVAPLARI
 
2001 yılından bu yana AÖF sınav soru ve cevaplarını e-Kitap formatında öğrencilere paylaşıyor. Bu yıl da önceki yıllarda olduğu gibi AÖF soru ve cevapları Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sınav Yayınlama Sistemi üzerinden öğrencilerle paylaşıldı. Öğrenciler T.C. Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak sisteme girip hem bu yıl ki, hem de geçmiş yıllardaki sorulara erişebiliyorlar.
 
AÖF SINAV SORU VE CEVAPLARINA NASIL ULAŞILIR?
 
Anadolu Üniversitesi İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri 2001 yılından bu yana sınav soruları ve cevap anahtarları e-Kitap biçiminde yayınlanmaktadır. Öğrenciler TC kimlik numarasıyla oturum açarak (Açıköğretim Fakültesi oturum açma sayfası: için tıklayınız) "Fakülte" başlığından "Sınav Soruları" seçeneğine, "Bölüm" başlığından öğretim yılını, "Ders" başlığından istenen sınavı seçerek sınav sorularına erişebilirler.

Eğer Açıköğretim sistemiyle öğrenim gören Açıköğretim Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İktisat Fakültesi öğrencisi iseniz, "T.C. Kimlik Numaranız" ile e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz.
<< Önceki Haber AÖF 2015 final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER