Apple devrim gibi bir özelliği tanıttı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Kasım 26 2020
Apple devrim niteliğinde bir özelliği uygulamaya sokuyor. Apple, iPhone 13 modellerinden birinde şarj girişini kaldırmayı planlıyor. Dev teknoloji şirketi, önümüzdeki yıllarda tüm iPhone modellerinden şarj girişlerini kaldıracak.
Tutarlı sızıntılarıyla bilinen Jon Prosser, Apple’ın tüm iPhone’lardan şarj girişini kaldırmanın “cesur” bir hareket olduğuna dikkat çekiyor. Bu nedenle Apple öncelikle tüm iPhone 13 modellerinden değil, yalnızca birinden şarj girişini kaldırmayı planlıyor.
Şu an için bu modelin hangisi olacağı konusunda henüz bir karar verilmiş değil. Apple, böylece kademeli olarak telefonlardan şarj cihazını kaldıracak.
Apple bir süre önce iPhone 12 modelini tanıtmıştı. Lansmanda en çok üzerinde durulan özelliklerden biri de iPhone’lara bir mıknatıs yardımıyla sıkı sıkıya bağlanabilen MagSafe kablosuz şarj cihazı olmuştu.
MagSafe kablosuz şarj cihazı, mıknatıslı tutunma özelliği ve kompakt tasarımıyla diğer kablosuz şarj pedlerinden açık bir şekilde ayrılıyor.
Jon Prosser'e göre Apple, MagSafe’in benimsenmesi konusunda agresif bir politika yürütmeyi planlıyor.Apple, 2016 yılında tanıtılan iPhone 7 ile birlikte kulaklık girişine veda etmişti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.12 yaşındaki çocuk, okul müdürünü gözünü kırpmadan vurdu! İşte o kare...2.Sevilay Yılman'a neler oldu? Okan Buruk'un adını verince, Galatasaray istedi TMSF işten attı!3.Özel'e Meriç tepkisi artıyor: '15 Temmuz militanlığına soyunmuş'4.AI şavaşları: Gemini, ChatGPT’yi geçti!5.Murat Ongun yandaş Cem Küçük'ü ifşa etti!
6.Barış Boyun davası: Mahkeme salonu karıştı jandarma biber gazı kullandı7.Moskova bambalı saldırıyla sarsıldı: Rus general hayatını kaybetti8.Şamil Tayyar'dan bomba iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu arşivini getirecek!'9.Ünlüleri sarsan uyuşturucu skandalına Okan Buruk'un da adı karıştı! Savcılıktan açıklama geldi10.Ekol TV neden yayınlarını durdurdu!

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







