Apple, Muhammed Ali'yi unutmadı

Hayatını kaybeden efsane boks şampiyonu Muhammed Ali, kendisini reklam yüzü olarak bir dönem kullanan Apple tarafından da unutulmadı. Apple.com, mağazasının giriş sayfasına yıllar önceki reklam afişindeki Muhammed Ali fotoğrafını koydu.

Apple, Muhammed Ali'yi unutmadı

Efsane boksör Muhammed Ali'nin hayatını kaybetmesi teknoloji dünyasında da yankı buldu. 90'lı yıllarda Apple reklamlarında yer alan efsane isim şirket tarafından unutulmadı.

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ünlü boksör Muhammed Ali, 90’lı yıllarda Apple’ın çok ses getiren “Think Different” (Farklı Düşün) kampanyasında yer alan ünlülerden biri olmuştu. Hepsi alanında çığır açmış isimlerden oluşan reklam serisinde “farklılığa” ve “özgünlüğe” vurgu yapılıyordu. Aradan geçen yıllar geçmesine rağmen ne Apple’ın bu reklam serisi unutuldu ne de bu seride yer alan isimler…


'Farklı Düşün' Temalı Reklamlarda Yer Almıştı!

Apple da bu isimlerden biri olan Muhammed Ali’yi unutmayarak büyük bir vefa örneği sergiledi. Apple.com mağazasının giriş sayfasına yıllar önceki reklam afişindeki Muhammed Ali fotoğrafını koyan şirket, ünlü ismin “Hayal gücü olmayan insanın kanatları yoktur.” sözüne yer verdi. 



KAYNAK: ROTAHABER
<< Önceki Haber Apple, Muhammed Ali'yi unutmadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER