Araç kiralama şirketine operasyon


İstanbul polisi, Bayrampaşa'da faaliyet gösteren bir araç kiralama şirketine operasyon düzenledi. Yapılan baskında 1 kişi gözaltına alındı. Aramalarda çok sayıda silah ve suç aleti ele geçirildi.

Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, Yıldırım Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir araç kiralama şirketinin içerisinde çok sayıda silah ve suç unsuru eşyaların olduğu yönünde gelen bilgiler üzerine çalışma başlattı. Polis ekipleri, 14 Şubat'tan itibaren takibe alınan ve işyerine giriş çıkış yapan şahısların üzerinde silah ve suç unsuru eşyalar bulunabileceğini değerlendirilerek operasyon yaptı. Yapılan arama sonucunda, 5 adet değişik çaplarda ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 21 adet fişek, 1 adet 9 mm yedek namlu, 2 adet kılıç, 1 adet beyzbol sopası,1 adet özel yapım sopa, 2 adet bıçak,1 adet çift taraflı balta, 4 adet aynı seri numaralı 200'lük sahte Euro ele geçirildi.

Ele geçirilen suç unsurlarının kendisine ait olduğunu kabul eden işyeri sahibi A.Ç. (29) hakkında yapılan incelemede 6 adet farklı suçlardan kaydının olduğu tespit edildi.

İşlemlerin ardından şüpheli şahıs adli makamlara sevk edildi. CİHAN
<< Önceki Haber Araç kiralama şirketine operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER