Arda Turan'a ilk maçında şok!

Arda Turan'ın Barcelona formasıyla çıkacağı ilk maçı, Türk futbolseverler televizyondan izleyemeyecek.

Arda Turan'a ilk maçında şok!

Türk futbolseverler, ne yazık ki Arda Turan’ın Barcelona formasıyla çıkacağı ilk maçı televizyondan izleyemeyecek. Bunun nedeni ise ülkemizdeki hiçbir kanalın, İspanya Kral Kupası’nın yayın haklarını almaması.

Henüz kupanın yayın haklarını alan bir kanal yok. Yani Arap ülkelerinden tutun Afrika ve yanı başımızdaki Rusya’da bile Barcelona-Espanyol maçı canlı yayınlanacak. Türkiye’den mücadeleyi izlemek isteyenler, internetten yayın bulmaya çalışacak!

Enrique: Oynayacaklar

Barcelona’nın teknik direktörü Luis Enrique, Espanyol karşılaşması öncesi düzenlediği basın toplantısında,Arda Turan ve Aleix Vidal iyi durumdalar. İkisi de maçta oynama fırsatı bulacaklar” ifadesini kullandı.

İlk 11 konusunda net bir şey söylemeyen Enrique, “Bu iki ayaklı bir kupa mücadelesi. Ancak biz tek bir maç gibi bakıp, iyi bir skor elde etmek istiyoruz” dedi.

İşte Arda’lı Espanyol kadrosu

Katalan ekibi Barcelona’da, Espanyol mücadelesinin maç kadrosu da açıklandı. Arda Turan’ın da yer aldığı takımda şu futbolcular yer aldı:

Ter Stegen, Masip, Pique, İvan Rakitic, Busquets, Dani Alves, İniesta, Luis Suarez, Lionel Messi, Neymar, Mascherano, Bartra, Munir, Jordi Alba, Aleix Vidal, Vermaelen ve Mathieu.

Fanatik

<< Önceki Haber Arda Turan'a ilk maçında şok! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER