Arda Turan'dan 'Japonya' açıklaması
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Şubat 16 2020
Son olarak Medipol Başakşehir forması giyen ve daha sonra kulüple yollarını ayıran Arda Turan'dan Japonya'ya transferi konusunda bir açıklama geldi.
Medipol Başakşehirle sözleşmesini feshetmesinin ardından adı birçok kulüple yan yana gelen Turan'ın Japonya'ya gideceği iddia edildi. Turan, hiçbir yerle görüşme yapmadığını söyledi.
Independent Türkçe'de yer alan habere göre Barcelona ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Arda Turan'ın Medipol Başakşehir ile sözleşmesini karşılıklı anlaşarak sona erdirmesinin ardından Galatasaray'a geleceği iddia edilmiş ancak transfer gerçekleşmemişti.
Türkiye'de ara transfer döneminin kapanmasının ardından Turan'ın adı, Güney Amerika, Brezilya ve Romanya kulüpleriyle anıldı. Tecrübeli futbolcu, son olarak Japonya 1. Futbol Ligi'nde mücadele eden Urawa Red Diamonds'la anlaştığı öne sürüldü.
TRT Spor'dan Bahri Havadır'a konuşan Turan, "Ben Barcelona’nın futbolcusuyum, hiçbir yerle görüşme yapmadım" açıklamasında bulundu.
Kariyeri boyunca Galatasaray, Manisaspor, Atletico Madrid, Barcelona ve Medipol Başakşehir formaları giyen tecrübeli futbolcu, 478 maçta forma giydi, 85 gol, 125 asist kaydetti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Dikkat çeken paylaşımın ardından yandaş Zihni Çakır da gözaltına alındı2.Hani çelik kubbe vardı? Balıkesir'e İHA 10 gün önce düşmüş köylüler olmasa kimsenin haberi yok3.Sadettin Saran adliyeden adli tıpa sevkedildi!4.Zorunlu askerlikte yeni dönem!5.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişele daha ‘yakalama’ kararı
6.13 Milyon emekli dipte: Ekonomik kriz en çok onları vurdu7.Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı8.Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıplak arama iddiası9.Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezaevinde çocuklarıyla yatan kaç anne var biliyor musunuz?10.Varmı böyle maaşı olan? Elon Musk’a 100 milyar dolar için onay

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







