Arda Turan'ın yazışmaları ortaya çıktı: "Emre'ye Muslera'ya yalan söylüyorum"
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cuma, Aralık 1 2023
Türkiye, 'Fatih Terim Fonu' vurgununu konuşuyor. 2'si tutuklu 7 sanığın yargılandığı davada bankacı Seçil Erzan'ın Arda Turan ile yeni mesajlaşmaları ortaya çıktı. Öte yandan bankanın güvenlik kamerası kayıtları da dava dosyasına girdi. Tutuklu sanık Ali Yörük'ün poşetin içendeki parayı bankada teslim ettiği ana dair görüntüler yer alıyor.
İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın tutuklu sanığı Seçil Erzan'ın müşteki Arda Turan ile WhatsApp üzerinden yaptığı yazışmalarda parasını almak isteyen Turan'ın yaşadığı sorunlar, sanık Erzan'ın kendisini oyalamaya çalışması yer aldı.
Yazışmalara göre, Turan'ın "Evin içinde panik halindeyim, senden ricam, yarın herhangi bir eksik gedik olmasın. Pazartesi herkes ödeme için mesaj atmış" şeklindeki mesajına sanık Erzan, "Gerçekten sakin ol, ben işin başında sağlam durmalıyım ki işi çözeyim. Sen panik olunca ben de panik olmaya başlıyorum" yanıtını verdi. Turan da cevabında, 40 gündür benzer problem yaşadığını belirtti.
Halktv.com'da yer alan habere göre yazışmada sanığın "Hayır, hayır para için panik yapmıyorsun yanlış anladın sen beni, seninki için bekletiyorum onu, konuşamıyorum burada" sözleri üzerine Turan, "Beklesin Seçil, benim 5 kuruş param yok, kaç para çıkacak yarın? Ben oraya 15 milyona yakın nakit soktum, çıkardın. 35 bin dolar param kaldı, kredi çektim. 5 kuruş param yok Seçil, farkında mısın? Ben şaka yapıyorum gibi geliyor." ifadelerini kullandı.
"HER GÜN BU PARAYI KONUŞMAKTAN DÜŞÜNMEKTEN KENDİMDEN İĞRENDİM"
Yazışmaların devamında 7 Mart'tan Nisan'a kadar sanığın Turan'a çeşitli söylemlerle "paranı alacaksın" derken, Turan 24 Mart'ta "Ben 2 ayda 1 milyonu zor aldım ve hala oradaki eksi, şu, bu. Yoruluyorum. Öyle bir şey söylüyorsun ki zaten uyku uyumuyorum. 3-4 aydır bir gün oh demedim. Ama her gün bu parayı konuşmaktan düşünmekten kendimden iğrendim. Lütfen rica ediyorum yardımcı ol." cevabını verdi.
Parasını alamayan Turan sanığa sonraki süreçte "Ne ramazan bıraktınız ne oruç ne ibadet. Sinir krizi geçirtiyorsunuz adama. Ne kadar çıkacak diyorum, ona da cevap yok. Ne olduğu, ne yaptığımız belli değil. Kalkıyorum Emre'ye, Muslera'ya yalan söylüyorum. Hasta oldum. Şimdi s
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Almanya'da yılbaşı kabusa döndü: Çok sayıda ölü ve yaralı var, yüzlerce kişi gözaltında2.Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğu başladı!3.İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaşandı4.İsviçre şokta! Yılbaşı eğlencesinde çıkan yangında 40 kişi öldü5.Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti
6.DEM Parti'nin 'Öcalan'a özgürlük' mitingi ertelendi!7.Dehşete düşüren iddia: İstanbul'da iki aylık bebek aç bırakılarak öldürüldü8.İsrail 37 yardım kuruluşunun Gazze'ye erişimini yasakladı9.Yalova’daki IŞİD saldırısı sonrası yakalanan 25 şüpheli adliyeye sevk edildi10.Artvin’de çığdan ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi 1 kayıp aranıyor

NUMAN YILMAZ YİĞİT

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Almanya'da yılbaşı kabusa döndü: Çok sayıda ölü ve...

Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğ...

İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaş...

İsviçre şokta! Yılbaşı eğlencesinde çıkan yangında...

Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti


