Arda Turan'ın göbeği olay oldu
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazartesi, Ocak 10 2022
Süper Lig'in 20. haftasında Giresunspor'a mağlup olan Galatasaray'da, Arda Turan'ın fiziği ve kurtarıcı olarak sahaya sürülmesi tartışmaları beraberinde getirdi. Arda Turan'ın göbeği dünya basınında da kendisine yer buldu. Tepkilerin ardından Arda Turan konuyla ilgili açıklama yaptı.
Galatasaray’da yaklaşık 5 aydır sahalardan uzak olan Arda Turan, sakatlığının ardından ilk kez Giresunspor maçının ikinci yarısında şans buldu.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in kurtarıcı olarak sahaya sürdüğü Arda Turan’ın fizik görüntüsü ve performansı hem oyuncunun hem de Terim’in tercihlerinin sorgulanmasına yol açtı. Maçtan önce sakatlığı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Sakatlığım sert bir sakatlıktı. Ameliyat olsam mı, ameliyatsız mı geçirsem diye sağlık ekibimizle böyle bir istişare yaptık. Ameliyat olsam 8-10 ayda geçecekti. Ağrılarım var ama ağrıları tolere edebilecek durumdayım. Zor bir süreçti. Yaşım ilerliyor. Fatih hocamın okulunda daha fazla süre geçirdim. Bana iyi geldi. Bazı şeylerde hayır vardır” dedi.
GÖBEKLİ GÖRÜNTÜSÜ ŞAŞIRTTI
Futboldan aylarca uzak kalan Arda Turan’ın göbekli hali “Arda’dan önce göbeği sahalara döndü” yorumlarının yapılmasına neden oldu. Sosyal medyada bazı taraftarlar, 33 yaşındaki futbolcunun jübile zamanının geldiği yönüne yorumlar yaptı. Oyuna girdikten sonra 6 ikili mücadele ve 4 hava topu mücadelesini de kaybeden ve etkisiz bir görüntü sergileyen Arda Turan, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Arda Turan’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“YAŞAYARAK GÖRÜYORUM”
“Alışık olmadığımız zor günler geçiriyoruz. Çok üzgün olmakla beraber birtakım şeyleri paylaşma zamanının da geldiğini düşünüyorum. Ben Galatasaray konusunda her zaman duygusal oldum ama bazı fikirleri değiştirmenin ne kadar zor olduğunu hâlâ yaşayarak görüyorum.”
</Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Yasadışı bahis baronu, 'Ersan Şen pişmanlığını' anlattı2.THY, İran seferlerini iptal etti!3.Mustafa Yeneroğlu, üç harbiyeli genç kadını ziyaretinde, kaybolan toplumsal vicdanı nasıl izlediğini anlattı4.'Cebimizden 5 kuruş çıkmayacak' denmişti: Şehir hastaneleri kara delik oldu!5.İstanbul Baro yönetimi beraat etti!
6.Borsa İstanbul’da manipülasyon soruşturması: 15 kişi tutuklandı7.Karayip Denizi'nde sıcak dakikalar! ABD askerlerinden bir tankere daha operasyon8.Dönerciden terör örgütü çıkarmaya çalışanlar 1 yıldır iddianame uyduramadı!9.Rıza Akpolat ‘rüşvet’ iddiasından yeniden tutuklandı!10.Savcılık ABB konser dosyası tahliyelerine itiraz etti!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ








