Arda Turan'ın özrü kabul görmedi

Futbolcu Arda Turan'ın Başakşehir'in son antrenmanında teknik heyet ve takım arkadaşlarından helallik istediği fakat bunun kabul görmediği belirtildi.

SHABER3.COM

Medipol Başakşehir oyuncusu Arda Turan, şarkıcı Berkay'ı darp etmesi ve gittiği hastanede kurşun sıktığı iddiasının büyük tepki toplamasının ardından, kulübünden helallik isteyeceğini açıklamıştı. Ancak kulübünün bunu kabul etmediği bildiriliyor.

TRT Spor'dan Bahri Havadır'ın haberine göre, Başakşehir antrenmanına giden Arda Turan, U21 ile oynanan maçta 40 dakika forma giydikten sonra takım arkadaşları ve teknik heyetten helallik istedi. Ancak bunun kabul görmediğini söyleyen Bahri Havadır, yönetim tarafından Arda Turan'a büyük bir para cezası verileceğini ve yine kulübün organize edeceği basın toplantısında Arda Turan'ın tüm Türkiye'den özür dileyeceğini söyledi.

Arda Turan'ın daha önce aldığı 10 maçlık cezası, geçen haftaki maçlar itibarıyla son bulmuştu.  Teknik Direktör Abdullah Avcı görev verirse Arda Turan, Kayserispor maçında forma giyebilecek. Arda Turan'ın Başakşehir ile 2020'ye kadar kiralık sözleşmesi bulunuyor. 
<< Önceki Haber Arda Turan'ın özrü kabul görmedi Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER