Arınç’tan çarpıcı açıklama!

TBMM eski başkanlarından Bülent Arınç da Ahmet Hakan’a yapılan saldırıyı kınayarak ''Gazetecilere, yine kendi camialarından, eski-yeni medya patronlarından, ya da gazetecilerden tehdit gelmesi de ayrı bir facia'' dedi.

Arınç’tan çarpıcı açıklama!

TBMM eski başkanlarından Bülent Arınç da Ahmet Hakan’a yapılan saldırıyı kınadı. Twitter hesabından açıklama yapan Arınç ''Gazetecilere, yine kendi camialarından, eski-yeni medya patronlarından, ya da gazetecilerden tehdit gelmesi de ayrı bir facia'' diye yazdı. Arınç’ın açıklamaları akıllara Ahmet Hakan ve Cem Uzan kavgası ve Star Gazetesi yazarı Cem Küçük’ün Ahmet Hakan İle ilgili “İstersek sinek gibi ezeriz” yazdıklarını getirdi.

AKP'den ilk tepki
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Çelik, 'Yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz.' dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün de saldırıyı tasvip etmediklerini belirtti. AK Partili Beşir Atalay da "Ahmet Hakan'a bir menfur saldırı düzenlenmiştir. Bu olayı lanetliyorum, şiddetin her türlüsünü kınıyorum" diye konuştu.

ARINÇ: ŞİDDETLE KINIYORUM

TBMM eski başkanlarından Bülent Arınç da Twitter hesabından Ahmet Hakan’a yönelik saldırıyla ilgili paylaşımlarda bulundu.

Arınç şu mesajları paylaştı:

Gazeteci ve televizyon programcısı Sn. Ahmet Hakan' a evinin önünde yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum.

Sayın Ahmet Hakan' a, geçmiş olsun dileklerimle acil şifalar temenni ediyorum.

Saldırganların ve varsa azmettiricilerinin, bir an önce yargı önüne çıkarılarak hak ettikleri cezalara çarptırılması gerekir.

Geçmişten bugüne, basına,gazetecilere,gazete sahiplerine yapılan gizli-açık tehdit, baskı ve hedef göstermelerin kötü sonuçlarını görmüştük.

Geçmişte yaşanan andıç türü tehditlerin de acı bir hatıra olarak kaldığını biliyorum.

Gazetecilere, yine kendi camialarından, eski-yeni medya patronlarından, ya da gazetecilerden tehdit gelmesi de ayrı bir facia.

Bu kötü rüyadan bir an önce uyanmamız dileğiyle...

KÜÇÜK: İSTERSEK SİNEK GİBİ EZERİZ

Star Gazetesi yazarı Cem Küçük,  köşesinden Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan için 'Şizofrenik ve PKK'lı bir hırsız portresi: Ahmet Hakan' başlıklı yazısında "Şizofreni hastaları gibi hala kendini Hürriyet'in Türkiye'yi yönettiği günlerde zannediyorsun. İstersek seni sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hala hayatta kalabiliyorsun" ifadelerini kullanmıştı.
<< Önceki Haber Arınç’tan çarpıcı açıklama! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER