Arınç'tan İzleme Heyeti açıklaması

Arınç, "İzleme heyeti konusu bizim kabulümüzdür. İzleme heyetindeki kişileri akil insanlar içinden olacaktır." dedi.

Arınç'tan İzleme Heyeti açıklaması

Bakanlar Kurulu sonrasında açıklamalarda bulunan Arınç, "İzleme heyeti konusu bizim kabulümüzdür. İzleme heyetindeki kişileri akil insanlar içinden olacaktır." ifadelerini kullandı.

"Cumhurbaşkanımızın İzleme Heyeti'nden habersiz olması imkansız. Hükümete yönelik eleştirileri Cumhurbaşkanımızı da hükümetimizi de yıpratabilir. İzleme Heyeti'nin faydalı olduğunu düşünüyoruz" diyerek "İzleme Heyeti'ni gazetelerden öğrendim. Doğru bulmuyorum" ifadelerini kullanan  Erdoğan'ı eleştiren Bülent Arınç, bugünkü Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada İzleme Heyeti’nin kurulacağını söyledi. Arınç, "İzleme heyeti konusu bizim kabulümüzdür. İzleme Heyeti’ndeki kişiler akil insanlar içinden olacaktır. Her kafadan bir ses çıktı” dedi.

Arınç’ın İzleme Heyeti’yle ilgili sözleri şöyle:

"İZLEME HEYETİ KONUSU BİZİM KABULÜMÜZDÜR"

Arınç, "İzleme heyeti konusu bizim kabulümüzdür. İzleme heyetindeki kişileri akil insanlar içinden olacaktır. Her kafadan bir ses çıktı. İzleme heyetine hangi görevler verilecek, bunu belirlediğimiz bir listemiz var. Kayıt altına alındı" diye konuştu.

"BİZ MÜZAKERE SÖZÜNÜ ŞU VEYA BU SEBEPLE KABUL ETMİYORUZ"

Arınç, "Onlar hep müzakere sözünü kullanabilirler. Ama biz müzakere sözünü şu veya bu sebeple kabul etmiyoruz. Henüz o noktada olmadığımızı daha önemli işer yapılması gerektiğini düşündüğümüz için. Bütün işlerin hukuk devleti ölçütlerine yapılması gerektiğini de düşünürüz" dedi.
<< Önceki Haber Arınç'tan İzleme Heyeti açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER