Arpaçay'da öğretmenler ve zümre toplantısı yapıldı

Arpaçay'da öğretmenler ve zümre toplantısı yapıldı

Kars'ın Arpaçay İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü 2015-2016 yılı sene başı ilk öğretmenler ve zümre toplantısını gerçekleştirdi.

Arpaçay Kaymakamlığından yapılan açıklamada, Kaymakam Lokman Önder başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Avcı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, tüm ilçe merkez ve köy öğretmenlerinin katılımı ile Yatılı Bölge Ortaokulu'nda gerçekleşen toplantıda 2014-2015 yılının genel değerlendirilmesi, TEOG ve LYS sonuçları, 2015-2016 öğretim yılı hazırlıkları, hafta sonu açılacak kurslar, öğretmen görevlendirmeleri ve yönetmeliklerdeki değişiklikle ile öğrenci devamsızlıklarında alınabilecek tedbirler, eğitim ile ilgili çeşitli konular ve projelerin görüşüldüğü iletildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Önder; yeni atanan öğretmenlere 'Arpaçay'a hoşgeldiniz' diyerek, "Geleceğimize yön verecek olan çocuklarımızın çağın gereklerine uygun, bilgi ve becerileri kazanmış, yanlışı ve doğruyu ayırt edebilen, topluma yön verebilecek insanlar olarak yetişmelerinde anne babaları kadar öğretmenlerimize de büyük sorumluluklar düşüyor." diye konuştu.

Kaymakam, azim ve sorumluluk isteyen mesleklerinde öğretmenlerin de karşılaşabilecekleri zorluklar olduğunu ve bu zorlukların da her daim kapısının kendilerine açık olduğunu ifade etti. Zaman zaman kendisinin de ilçe merkez ve köy okullarına ziyaretler yaparak kendilerini yalnız bırakmayacağını belirtirken, yeni eğitim ve öğretim döneminde kendilerine başarılar diledi. CİHAN
<< Önceki Haber Arpaçay'da öğretmenler ve zümre toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER