Arpaçay Kaymakamı tuvaletleri perişan olan köy okulunu ziyaret etti


Kars'ın Arpaçay İlçesine bağlı Taşbaşı köyünün ilkokul tuvaletlerinin durumunun haber olmasının ardından Kaymakam Lokman Önder köyü ziyaret etti. Okulda inceleme yapan Kaymakam Önder, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, 18 Eylül 2015'de Carcı, Karakale, Kardeştepe, Küçükboğaz, Kümbet, Taşlıağıl, Tomarlı ve Taşbaşı ilkokulu okul onarım ihalesinin yapıldığını bildirdi.

Arpaçay Kaymakamlığı wep sayfasından yapılan açıklamada, Kaymakam Lokman Önder'in, beraberindeki heyetle birlikte Taşbaşı İlkokulu'nu ziyaret ettiği belirtildi. Okulda yapılan çalışmaların yerinde incelendiği, ihalesi yapılmış olan onarım işlerinin durumunun ise takip edildiği aktarıldı.

Kaymakam Önder adına yapılan açıklamada, 18 Eylül 2015'de Arpaçay Köylere Hizmet Götürme Birliğince Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliği'nin 18. maddesi uyarınca açık ihale usulü ile Carcı, Karakale, Kardeştepe, Küçükboğaz, Kümbet, Taşlıağıl, Tomarlı ve Taşbaşı ilkokulu okul onarım ihalesinin yapıldığı iletiliyor.

Açıklamada, "Yapılan ihalede Taşbaşı İlkokulu'nun çatısının onarılması ve okul bahçesine de okul tuvaleti yapılması işi ihale edilmiştir. Okulumuz eğitim için uygun durumdadır, okullarımıza ve köylerimize yapılan çalışmaları bizzat takip ederek vatandaşlarımızın yanında olacağız." deniliyor. CİHAN
<< Önceki Haber Arpaçay Kaymakamı tuvaletleri perişan olan köy okulunu... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER