"Artık çok zor" dedi!
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Ağustos 7 2020
"Yatırımcıların akıl hocası" Standard&Poor's döviz piyasasındaki iki günlük şoku yorumladı: Dolardaki dalgalanmayla faiz artışından kaçınmak zorlaştı.
Doların Türk Lirası'na mukabil iki günde 30 kuruşa yakın değer kazanmasının akabinde uluslararası kuruluşlar Türkiye'nin kırılganlığının daha da arttığını vurguladı.
"Yatırımcıların akıl hocası" diye bilinenS&P Global Ratings, Türkiye'nin muhtemel bir faiz artışından kaçınmasının zorlaştığını ifade etti.
DAHA FAZLA DÖVİZ SATAMAZ!
Reuters'ın sorularını yazılı cevaplayan S&P Global Ratings'den Maxim Rybnikov Merkez Bankası'nın (TCMB) rezervlerini yıl başından bu yana çok azaldığı için daha fazla satamayacağını söyledi.
Rybnikov, "Türkiye'de yurt içi yerleşikler daha fazla dövize geçmeye başlarsa ödemeler dengesi baskısı hızlanabilir." dedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Başsavcılıktan Sadettin Saran'ın ikinci testi hakkında açıklama2.İHA krizinde bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkıyor!3.Karaca ve Baransu cephesinden Cemal Enginyurt'a çifte yalanlama4.Almanya kara kara düşünüyor: 120 bin kamyon/TIR şoförü açığı var!5.Bizi karıştırmayın! Almanya 'teknik yetersizilk' gerekçesiyle kara kutuyu incelemeyi reddetti!
6.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: Habertürk eski GYY Veyis Ateş tutuklandı7.Fatih Altaylı hakkında tahliye kararı8.Yerlikaya'dan saatler sonra açıklama: 3 polis şehit oldu, 6 IŞİD'li öldürüldü9.M. Ertuğrul İncekul'dan yeni kitap: Tutsak Zamanlar10.İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Başsavcılıktan Sadettin Saran'ın ikinci testi hakk...

İHA krizinde bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkıyo...

Karaca ve Baransu cephesinden Cemal Enginyurt'a çi...

Almanya kara kara düşünüyor: 120 bin kamyon/TIR şo...

Bizi karıştırmayın! Almanya 'teknik yetersizilk' g...


