Artvin Boğaları basketbolda 10'da 10 yaptı

Basketbol 3. Lig 11. Grup'ta mücadele eden Artvin Belediyespor Basketbol Takımı, ligi namağlup lider tamamladı.

Artvin Boğaları basketbolda 10'da 10 yaptı

Tokat Erbaa ile karşılaşan Artvin Boğaları, 68-61 galip ayrıldı. Gruptan çıkmayı garantilemiş iki takımın mücadelesi kıran kırana geçti. Maçın 4. periyodunda taraftar desteğini arkasına alıp ağırlığını koyan Artvin Boğaları, 7 sayı farkla kazanarak birinci grup maçlarını namağlup tamamlamayı başardı. Ligde oynadığı 10 karşılaşmada da sahayı rakiplerine dar eden Boğalar'da kaptan Ferit maçın yıldızı olurken oyun kurucu Egemen’in sakatlığı, teknik heyet ve taraftarı üzdü. Egemen’in durumu, kontrollerden sonra netlik kazanacak.

2. Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Artvin Belediyespor'un 2. gruptaki rakipleri, bugün çekilecek kurayla belli olacak. Grubunu lider tamamlayan Artvin temsilcisinin grubunda bir birinci, iki ikinci ve iki de üçüncü takım yer alacak. 2. grup karşılaşmaları, ikili maç usulunde yapılacak. Gruplarında ilk ikide yer alacak ekipler, bir üst tura çıkacak.

Karşılaşmayı değerlendiren Artvin Belediyespor Kaptanı Ferit, 1. grup maçlarında gösterdikleri performansı, 2. grupta da gösterip son 16'ya kalmak istediklerini ve şampiyonluk yolunda ilerleyeceklerini söyledi. Daha güçlü rakiplerle karşılaşacaklarının bilincinde olduklarını belirterek, “Bizler de daha iyi hazırlanıp daha fazla mücadele edip engelleri tek tek aşıp takımımızı 2. Lig'e çıkaracağız.” dedi.

CİHAN
<< Önceki Haber Artvin Boğaları basketbolda 10'da 10 yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER