Artvin'de ayı dehşeti

Artvin’in Şavşat ilçesi Pınarlı köyünde 43 yaşındaki Şenol Yazıcı'ya ayı saldırdı.

Artvin'de ayı dehşeti

Artvin Şavşat ilçesi Pınarlı köyünde, yakacak odun ihtiyacını gidermek için ormanda çalışan 43 yaşındaki Şenol Yazıcı ayı saldırısına maruz kaldı. Edinilen bilgiye göre, meydana gelen olayda Pınarlı köyü sakinlerinden Şenol Yazıcı köylerinden 4 km uzaklık mesafede bulunan ormanlık alanda yakacak odun ihtiyacı için çalıştığı esnada karşısında ayı çıktığını 20 m kala farkettiğini belirtti. Ayının saldıracağını hissedince hemen koşarak kaçmaya başladığını vurgulayan Yazıcı, 30-40 metre koştuktan sonra ayının kendisini yakaladığını anlattı. 

Ayının kendisini yakaladıktan sonra 3 kere ısırdığını ve ısırarak kendini havaya attığını belirten Yazıcı, ayının kendisini sağ bacağından yakalayıp sallamaya başladığını söyledi. Ardından kaburgası ve kalçası olmak üzere 3 kez diş geçirdiğini ifade eden Yazıcı, korkup sürekli bağırdığını, bunun üzerine ayının kendisini bıraktığını ve hayatta kaldığını belirtti. Olay yerinde yaralanan Yazıcı’nın hemen telefonla yardım istediği arkadaşları Şenol Yazıcı'yı traktöre koyarak 4 km uzaklık mesafesindeki köylerine götürdü. Buradan ambulansa bindirilen Şenol Yazıcı Artvin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Çiftçilikle uğraşan evli ve 2 çocuk babası Şenol Yazıcı 43 yaşında olduğunu çocukken de böyle birşey yaşadığını ama bu denli bir olayın ilk kez başına geldiğini vurguladı. Yazıcı, geçmiş olsun dileklerinden dolayı tanıdıklarına teşekkür ederken, en kısa zamanda taburcu olabileceğinin belirtildiğini söyledi.

Meydan
<< Önceki Haber Artvin'de ayı dehşeti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER