Asarcıklı başarılı öğrenciler tabletle ödüllendirildi

Asarcıklı başarılı öğrenciler tabletle ödüllendirildi

Samsun'un Asarcık ilçesinde düzenlenen eğitim şenliğinde derslerinde başarılı 41 öğrenciye tablet verildi.

Asarcık Kaymakamı Hicabi Aytemür, yaklaşık 1,5 ay önce başarılı öğrencilere tablet hediye etmek istedikleri yönündeki talebini Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a iletti. Yılmaz da tablet sözü verdi. Sözünü tutan Başkan Yılmaz, ilçede öğrenim gören öğrencilere Vali İbrahim Şahin ile birlikte tablet dağıttı.

Tablet dağıtımı öncesinde eğitim şenliği yapıldı. Şenliğin açılışını Vali Şahin, Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Asarcık Kaymakamı Hicabi Aytemür ve Belediye Başkanı Şerif Kılağuz yaptı. Açılış sonrası ise standlar tek tek gezildi.

Törende konuşan Başkan Yılmaz, "Bugün 41 tane çocuğumuza sözünü verdiğimiz tabletleri hediye edeceğiz. Şimdilik sayı 41 ama başarılı öğrencilerimizin sayısı arttığı takdirde önümüzdeki dönemlerde bu programlardan daha çok yapacağız." dedi.

Vali Şahin de dağıtılan tabletlerin oyun için değil de eğitime katkı sağlaması amacıyla kullanılması yönünde öğrencileri uyardı. Daha sonra Vali Şahin ve Başkan Yılmaz, Mavi Marmara saldırısında hayatını kaybeden Ali Haydar Bengi adına yaptırılan yatılı erkek öğrenci Kur'an kursunun temel atma törenine katıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Asarcıklı başarılı öğrenciler tabletle ödüllendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER