Aşı yolsuzluğuna 'Reza Zarrap' göndermesi
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cumartesi, Şubat 27 2021
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Sinovac firmasından alınan 1 milyon dozluk ücretsiz aşıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 17 Aralık yolsuzluk soruşturması hatırlatması yaptı. Kılıçdaroğlu, "Haklarını yemeyelim, bu sefer akıllanmışlar. Peçeteye yazıp imzalatmak yerine bilgisayar çıktısı almışlar" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Twitter hesabından koronavirüs aşılarında aracı firma tartışmalarıyla ilgili bir video yayınladı. Videoda Kılıçdaroğlu 17-25 Aralık operasyonlarını hatırlattı. Mesajda, “Önce ‘aracı firma yok’ dediler, şimdi ‘var’ diyorlar. Bedelsiz gönderilen 1 milyon aşıya, ’12 milyon dolar ödedik ama bir sorun neden ödedik’ diyorlar. Haklarını yemeyelim, bu sefer akıllanmışlar. Peçeteye yazıp imzalatmak yerine bilgisayar çıktısı almışlar.” ifadesi yer aldı.

KILIÇDAROĞLU: 1 MİLYON DOZ ÜCRETSİZ AÇI FATURA EDİLDİ Mİ EDİLMEDİ Mİ?
Videoda, Sağlık Bakanlığı’nın aracı firma olmadığına ilişkin yazılı açıklamasının görseli ve Esenboğa Gümrük Müdürlüğü’nün 30 Aralık 2020 tarihinde düzenlediği beyanname görseli yer aldı.

17 - 25 ARALIK BÜYÜK YOLSUZLUK DOSYASINA VE REZA ZARRAP'A GÖNDERME
“Haklarını yemeyelim, bu sefer akıllanmışlar. Peçeteye yazıp
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Süper Kupa Fenerbahçe'nin oldu2.Kim düşük kim gözde! Erdoğan'ın uçağında yandaş değişim profilinin detayları3.Karadeniz’de kargo gemisine drone saldırısı: İkinci kaptan öldü, 1 denizci yaralı4.Avrupa en çok iki Türk ürününü geri gönderdi5.BRICS ülkeleri Güney Afrika sularında gövde gösterisi yaptı

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ








