Aşırı yağış Üsküdar ve Beykoz'da toprak kaymasına neden oldu


Üsküdar ve Beykoz'da kar ve yağmur yağışı toprak kaymalarına neden oldu. Üsküdar'da istinat duvarının çökmesi nedeniyle park halindeki otomobil evin bahçesine düştü.

Beykoz'da da yamaçtaki bir gecekondunun yanındaki zeminde kayma meydana geldi. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı olay nedeniyle maddi hasar meydana geldi. İlk toprak kayması sabah erken saatlerde Kuzguncuk Bahçesaray Sokak'ta meydana geldi. Recep Alinar'a ait park halindeki otomobil, kar ve yağmur nedeniyle yumuşayan zeminin çökmesiyle evin bahçesine uçtu. Ters dönerek durabilen otomobilde maddi hasar meydana geldi.

Sabah kalktığında otomobilini bu bahde bulduğunu söyleyen Recep Alinar, "Yağışlar nedenile zemin yumuşamış. Sabah kalktığımda bu halde buldum. Duvar çökmüş. Arabamız da bahçeye düşmüş. Şimdi yardım bekliyoruz." dedi.

İkinci olay da Beykoz Yenimahalle Şenlik Sokak'ta meydana geldi. Gecekondunun yan tarafındaki boş alanda kayma meydana geldi. Vatandaşların haber vermesi üzerine gelen her iki olay yerine gelen belediye ve itfaiye ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Kayma riski bulunan alanlara sivillerin yaklaşmasına izin verilmedi. CİHAN
<< Önceki Haber Aşırı yağış Üsküdar ve Beykoz'da toprak kaymasına... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER