Asırlık ağaçlar karın ağırlığına dayanamadı


İSTANBUL (CİHAN)- Kadıköy'de karın ağırlığa dayanamayan asırlık çam ağaçları cadde ve sokaklara devrildi. Çok sayıda ağacın devrildiği bölgede itfaiye ekipleri yardım ihbarlarına yetişmekte güçlük çekti. Kar nedeniyle bir sitenin kapalı garajı da otomobillerin üzerine çöktü. Olay sırasında 3 otomobil zarar gördü.

Yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Özellikle Caddebostan, Suadiye ve Erenköy'de çok sayıdaki ağaç kar nedeniyle devrildi. Devrilen ağaçlar cadde ve sokakların trafiğe kapanmasına neden olunca, vatandaşlar zor anlar yaşadı. Caddebostan İskele Sokak'ta devrilen asırlık çam ağacının binanın doğalgaz borusuna çarpma ihtimali ekipleri alarma geçirdi. Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri, dev ağacı halatlarla itfaiye aracına bağlayarak önlem aldı. Daha sonra motorlu testereyle kesilen ağaç yolun kenarına alındı. Suadiye ve Erenköy'deki bazı ağaçlar da ağırlık nedeniyle zarar gördü. Bazı ağaçlar ortadan kırıldı. Devrilen ağaçlar vatandaşlara ve sürücülere zor anlar yaşattı. Vatandaşlar kapanan sokaklar nedeniyle yürümekte güçlük çekti. İtfaiye ve zabıta ekiplerinin bölgedeki çalışmaları sürüyor.

BİNANIN GARAJI ÇÖKTÜ

Yoğun kar yağışı bazı binaların otoparklarına da zarar verdi. Caddebostan'da lüks bir sitenin garaj bölümü ile duvarı karın ağırlığına dayanamayarak çöktü. Bu sırada garajda bulunan 3 otomobilde maddi hasar meydana geldi. Olay sırasında otomobili zarar gören vatandaş, saatlerdir belediye ekiplerinden yardım beklediklerini söyledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Asırlık ağaçlar karın ağırlığına dayanamadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER