Asitli saldırıda yeni gelişme

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Cuma, Ekim 23 2015
3 yaşındaki çocuğun üstüne asit atan zanlı yakalandı.
Asitli saldırıda yeni gelişme
Ataşehir'deki ünlü bir lokantada geçen cumartesi günü 3 yaşındaki çocuğun üzerine oyun alanında asitli madde attığı belirtilen C.A. adlı kişi yakalanarak gözaltına alındı. C.A.'nın, çocuğun annesi avukat Işıl G.'nin kızkardeşinin kocası olduğu ortaya çıktı.

DAHA ÖNCE ÇALIŞANLAR TEŞHİS ETMİŞ

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturmada gözaltına alınan C.A.'nın, olayın ardından Cinayet Büro Amirliği'nde lokanta çalışanları tarafından teşhis edildiği, ancak delil olmadığı için bugüne kadar gözaltına alınamadığı belirtildi. 

Polisin gerekli delilleri toplamasının ardından, savcılık talimatıyla C.A. akşam saatlerinde gözaltına alındı. Polis C.A.'nın evinde arama yaptıktan sonra, zanlıyı sağlık kontrolü için hastaneye götürdü. 

Yetkililer, C.A.'nın ilk ifadesinde suçunu itiraf ettiğini, ancak olayın sebebi konusunda konuşmadığını belirtti.

EMNİYET'E ELLERİ KELEPÇELİ GETİRİLDİ

C.A., saat 21.25 sıralarında sivil bir polis aracıyla Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Zanlının kelepçeli olduğu ve başını montunun kapişonuyla örttüğü dikkat çekti.

C.A, gazetecilerin "Siz mi yaptınız?", "Neden yaptınız?", "Çocuğa siz mi saldırdınız?" şeklindeki sorularını yanıtsız bırakırken, sivil polisler eşliğinde hızla Asayiş Şube binasına sokuldu.

MİNİK ÇOCUĞU KISKANDIĞI İÇİN YÜZÜNE ASİT ATMIŞ

Ataşehir’deki ünlü bir lokantada 3 yaşındaki çocuğun üzerine oyun alanında asitli madde atarak yaralayan C.A., Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan ilk sorgusunda suçunu itiraf etti.
Şüpheli C.A.’nın, polise, eşinin ablasının oğlu olan minik Y.K.’yi "aile içinde aşırı ilgi gösterildiği" için kıskandığını, olayı bunun için yaptığını söylediği öğrenildi. Ancak C.A.'nın sürekli çelişkili ifadeler verdiği, sorgusunun devam ettiği belirtildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir