Asker uğurlamada bir çocuğu öldüren bir kişiyi yaralayan magandaya 25 yıl


Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde asker uğurlaması sırasında havaya ateş açan bir kişi 5 yaşında bir çocuğun ölümüne, bir kişinin de yaralanmasına neden olmuştu. Mahkeme karar verdi. Olası kastla adam öldürmek suçuyla M.Ş. adlı kişiye 25 yıl hapis cezası verildi.

4 Ağustos 2015 tarihinde askere gidecekler için düzenlenen asker uğurlaması eğlencesinde ruhsatsız silahı ile havaya ateş açan M.Ş. adlı kişi, 5 yaşındaki kız çocuğu Efsanur Şahin'in ölümüne, bir kişinin de ayağından yaralanmasına sebep oldu. Bu olay genç M.Ş.'nin hayatının 25 yılına mal oldu.

Elbistan Adliyesi'nde görülen dava 3 duruşma sonunda karara bağlandı. Eğlencede silah kullanan ve bir çocuğun ölümüne neden olan M.Ş. adlı genç 25 yıl hapis cezasına çaptırıldı. En üst seviyede verilen cezanın olası kastla adam öldürme suçlamasıyla verildiği kaydedildi. Alınan bu karar düğün ve asker eğlencelerinde gelişi güzel havaya ateş eden ve insanların ölümüne yol açanlar için de önemli bir emsal karar olarak kayıtlara geçti. CİHAN
<< Önceki Haber Asker uğurlamada bir çocuğu öldüren bir kişiyi yaralayan... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER